Sarbatoarea painii la Cora

.

Două luni, din 7 mai şi până pe 1 iulie, in magazinele Cora are loc „Sărbătoarea Pâinii”. Brutarii şi brutăriţele coc, rând pe rând, câte o săptămână în fiecare din magazinele retailerului, peste 100 de tipuri de pâine, de la simpla franzelă până la pâini speciale din făini şi ingrediente deosebite.

Invitata specială a evenimentului este medicul nutriţionist Mihaela Bilic, autoarea cărţilor „Trăiesc, deci mă abţin” şi „Sănătatea are gust”, care răspunde clienţilor tuturor magazinelor cora la întrebările pe care aceștia le au despre pâine.

Mihaela Bilic, medic nutriţionist: „Glucidele sunt esenţiale supravieţuirii şi funcţionării optime a organismului uman, aşa că, indiferent de vârstă, greutate sau regimul alimentar, oferiţi-vă zilnic bucuria de a mânca o bucată de pâine. Fie că este albă, neagră, cu seminţe, cu tărâţe, cu ierburi aromate, cu ulei, cu lapte, alegeţi-o în funcţie de preferinţele voastre. Nimic nu poate fi mai gustos şi mai sănatos!”
Codruţa Borza, director Cora Sun Plaza Bucureşti şi responsabil brutărie la cora România: “Am organizat Sărbătoarea Pâinii la cora pentru că avem într-adevăr un motiv să fim mândri. Vrem ca pâinea noastră să nu fie o simplă pâine de hipermarket, ci un produs de foarte bună calitate care poate rivaliza cu orice mare brutărie. Avem o pâine excelentă pentru că respectăm toți pașii producerii sale, de la alegerea făinii, la frământat, dospit, tăiat și copt. O bună parte din aceste etape se fac manual, într-o manieră tradițională așa încât produsul rezultat nu este unul industrial. Am pornit de la ideea că oamenii nu mai vor să mănânce doar franzelă și, în ultimele opt luni, am lărgit gama introducând sortimente noi precum bagheta franțuzească, bagheta pariziană, pâine nordik, pâine cu bere, bagheta cu semințe sau pâinea din secară 100%. Reacția clienților a fost excelentă, iar brutăria s-a transformat dintr-un simplu raion al acestui magazin, într-unul din motoarele sale. În timpul Sărbătorii Pâinii, clienții au posibilitatea de a gusta și alte rețete noi așa încât să știm ce alte tipuri de pâine își doresc și să le includem în sortimentația noastră”

În timpul Sărbătorii Pâinii, magazinele Cora îşi deschid porţile brutăriilor pentru a le arăta copiilor de la şcolile din proximitate cum se face pâinea.

Au loc, de asemenea, ateliere pentru copii şi concursul cu premii „Se caută brutărel”, destinat clienţilor magazinului, mari şi mici. Detalii despre acest concurs se regăsesc pe site-ul www.cora.ro şi pe pagina de Facebook.

În perioada Sărbătorii Pâinii, fiecare magazin cora a ales o organizaţie umanitară sau o instituţie către care va face donaţii de pâine.

- Publicitate -

Aproape de 200.000 de investitori pe piața de capital din România

Numărul investitorilor pe piața de capital autohtonă a continuat să crească și a ajuns la 191.743 la finalul primului...

TAROM vinde bilete de avion la prețuri speciale, începând de la 125 euro

În perioada 14-16 iunie 2024 compania aeriană TAROM dă startul unei oferte cu tarife începând de la 125 euro...