Săptămâna Românească revine la Lidl, cu peste 60 de produse în ofertă

Lidl aduce în magazinele din toată țara Săptămâna Românească, dedicată produselor tradiționale realizate împreună cu furnizori locali.

Săptămâna Românească aduce peste 60 de produse de tip in-and-out, de la specialități din pește, la produse lactate sau dulciuri.

Săptămână Românească a fost introdusă pentru prima oară în magazinele Lidl în octombrie 2015, odată cu lansarea gamei Cămara Noastră, marca proprie Lidl produsă exclusiv în România.

Gama Cămara Noastră a ajuns la 200 de produse

Din 2015, Lidl a investit constant în dezvoltarea gamei Cămara Noastră, care a ajuns la aproximativ 200 de produse românești.

Printre acestea se numără diverse sortimente de mezeluri, produse lactate, produse din pește, conserve, dulciuri, gemuri.

Pentru realizarea lor, Lidl a încheiat parteneriate cu furnizori autohtoni, precum Transilvania Lactate, Deltaica, Scandia, Fabrica de Lapte, Răureni, Marathon Contec, Plafar.

- Publicitate -

Netflix domină piața de streaming locală. Cum se clasează competitorii

Românii iubesc Netflix, platforma americană de streaming fiind lider după numărul de abonați în țara noastră, cu o cotă...

Aproape 1 milion de persoane cu dizabilități erau înregistrate la finalul anului 2023

La finalul anului 2023 a fost înregistrat un număr de 923.578 persoane, dintre care 98,28% (907.715 persoane) care se...