Săptămâna italiană la Lidl

Din 3 martie Lidl este gazda produselor ce îți dezvăluie gusturile și aromele savuroase ale bucătăriei italiene. Fie că preferi pizza, pastele sau diversele specialități de brânzeturi și mezeluri, vei găsi în magazinele Lidl o selecție variată de produse ce-ți va oferi o experiență culinară de neuitat. 

Italia este, fără doar și poate, un Rai al gurmanzilor, datorită mâncărurilor sale specifice, care aduc împreună aroma deosebită a condimentelor, savoarea inegalabilă a sosurilor și seducătorul gust al celebrelor paste sau rețete de pizza. Lidl a reunit sub brandul „Italiamo” o varietate de produse tradiționale italienești, cărora li se alătură și produse noi, pentru a veni în întâmpinarea preferințelor clienților.

În Săptămâna Italiană, la Lidl vei descoperi cât de simplu este să prepari pastele care să aducă o fărâmă din sofisticata Italie chiar la tine acasă. Optează pentru clasicele paste, pe care le vei găsi într-un sortiment variat la Lidl: farfalle (5,99 lei), cannelloni (4,49 lei), trottole (4,99 lei), spaghettoni (3,99 lei), ravioli (9,99 lei) sau tagliolini (4,99 lei). Adaugă acestora un sos cu migdale și ricotta (7,99 lei) sau unul dintre delicioasele sosuri clasice (7,99 lei) alla Siciliana, alla Toscana sau alla Calabrese, ingredientul perfect pentru o porție delicioasă de paste.

Dacă pasiunea ta culinară este pizza, la Lidl poți savura pizza alla Parmigiana (11,99 lei) sau pizza Quattro Formagi (11,99 lei). Îți va fi pe plac și focaccia cu ulei de măsline (12,99 lei), pe care o poți servi ca o alternativă elegantă pentru pâine sau ca aperitiv, alături de preparatele tale preferate.

Găsește esența sofisticată a Italiei și în specialități precum mortadella Bologna (6,99 lei), caşcaval scamorza (9,99 lei), brânza Pecorino (6,99 lei), brânza Tomino din Piemont (8,99 lei) sau mozzarella de bivoliță (14,99 lei).

Pentru completarea unei cine de neuitat, optează pentru un vin italienesc precum vinul alb Gavi (14,99 lei), vinul spumant Lambrusco dell’Emilia  (11,99 lei) sau Ciro Classico Superiore (14,99 lei), un vin de tip Riserva, învechit trei ani. Poți încerca și vin spumant Prosecco (26,99 lei) sau Grappa Prosecco (29,99 lei) pentru a experimenta aroma desăvârșită a Italiei.

MONEY BUZZ | ȘTIRI BUSINESSȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI FINANCIARE |

- Publicitate -

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud devine ATAC Hiper Discount

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud, situat pe bulevardul 1 Decembrie 1918, devine ATAC Hiper Discount by Auchan. Unitatea comercializează...

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...