SanoPass a ajuns la 10.000 utilizatori de la 2.000 în martie

SanoPass ajunge la un număr de 10.000 de abonați, o creștere de cinci ori față de începutul epidemiei, în martie 2020, când compania avea 2.000 de utilizatori.

Mai mult, rețeaua SanoPass a crescut la 850 de clinici medicale partenere, cu peste 10.000 de medici, dintre care aproape jumătate adăugate în 2020.

Compania s-a extins la nivel național, iar în 28 de județe acoperă toate specialitățile medicale având ca prioritate atingerea unui prag de 1.000 de clinici în primul trimestru al anului viitor.

SanoPass a ajuns ca până la finele primelor 11 luni din 2020 să gestioneze serviciile medicale oferite ca beneficii de sănătate angajaților a peste 40 de companii, din domenii ca IT, producție sau retail.

Prin tehnologia dezvoltată, SanoPass oferă companiilor și clinicilor din rețea soluții de optimizare și personalizare a beneficiilor medicale până la nivel de angajat, în condițiile reducerii costurilor de ambele părți.

Prin parteneriatul încheiat recent cu Mastercard, SanoPass a devenit disponibil și pentru persoane fizice, iar posesorii de card Mastercard beneficiază, în exclusivitate, de 15% cashback la toate serviciile medicale disponibile prin platforma SanoPass.

Clienții premium au acces la consultații și investigații la Medicina Generală, Medicină Internă, Stomatologie și analize de laborator gratuite, în cadrul a peste 850 de clinici și la peste 10.000 de medici la nivel național.

- Publicitate -

Ultimele

4 din 10 angajați sunt nemulțumiți de salariu și jumătate cred că este ok

Un procent 39,4% dintre participanții la cel mai recent sondaj eJobs declară că nu sunt mulțumiți de salariul lor,...