Sameday închiriază 2.600 metri pătrați în Business Park Ștefănești

Globalworth și CATTED anunță semnarea unui contract de închiriere cu Sameday pentru o suprafață de aproximativ 2.600 metri pătrați în proiectul Business Park Ștefănești.

Contractul, semnat pe o perioadă de 7 ani, presupune punerea la dispoziție a unor spații cu folosință exclusivă destinate depozitării, birourilor, spațiilor comune sau parcărilor.

Sameday va desfășura, începând cu finalul anului 2022, activități de logistică și de curierat în proiectul localizat în zona de nord a Bucureștiului.

De câteva luni, firma de curierat a devenit chiriașul Globalworth Square, cea mai tehnologizată clădire de birouri din portofoliul Globalworth.

Prima fază a Business Park Ștefănești, un proiect de „small business” units, va fi finalizată în trimestrul IV 2022, urmând ca livrarea integrală a proiectului să aibă loc în prima jumătate a anului viitor.

Proiectul va cuprinde 3 facilități industriale care totalizează o suprafață închiriabilă de 18.000 mp, dispuse pe un teren de 45.000 mp.

Cele trei clădiri vor oferi până la 24 unități de închiriat, cu suprafețe de depozitare de la 500 la 1.500 mp. Fiecare modul dispune de cel puțin 1 drive-in, cât și o rampă de andocare.

CITEȘTE ȘI: Carrefour a prelungit contractul de închiriere pentru 85.000 mp în P3 Bucharest A1

- Publicitate -

Ultimele

Cum motivezi angajații în 2023 – 4 strategii care funcționează cu succes

În cadrul unui loc de muncă, motivația angajaților este un factor important, care nu trebuie neglijat, pentru că aceasta...