Sameday inaugurează lockerul Easybox 2.000, alimentat cu energie solară

Sameday a inaugurat lockerul Easybox cu numărul 2.000. Acesta reprezintă o premieră pentru România, fiind primul alimentat cu energie solară și dotat cu senzor de calitate a aerului.

Noua unitate Easybox este situată în București, pe strada str. Rotundă numărul 4 și nu necesită branșament la rețeaua de electricitate.

Lockerul autonom include panouri fotovoltaice, care permit alimentarea directă cu energie solară și dispune de o baterie internă de capacitate ridicată.

Aceasta asigură funcționarea dispozitivului, indiferent de condițiile meteorologice.

În primele nouă luni ale anului, Sameday a înregistrat o creștere totală a volumelor livrate de peste 50% față de aceeași perioadă a anului trecut.

Mai mult, peste 9 milioane colete au fost livrate în Easybox.

Printre clienții rețelei create și operate de Sameday se numără eMAG, Decathlon, evoMAG, Elefant.ro, Flanco, Oriflame, FashionDays, AVON etc.

- Publicitate -

Prețurile apartamentelor au crescut și în luna aprilie. Au fost realizate 15.000 de tranzacții

În luna aprilie a acestui an, prețurile apartamentelor de vânzare au înregistrat o creștere de 14% comparativ cu luna...

Mai mulți vizitatori și vânzări mai mari pentru chiriașii NEPI Rockcastle

Vânzările chiriașilor centrelor comerciale NEPI Rockcastle, excluzând hypermaketurile, au fost cu 10,5% mai mari primul trimestru din 2024 față...