Sameday estimează că va livra peste 3,6 milioane de colete de Black Friday 2022

Numărul de colete livrate în EasyBox, în primele 4 zile de Black Friday, a depășit 1 milion, volum cu 85% mai mare comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut. De altfel, 60% dintre românii care au făcut cumpărături de Black Friday au optat pentru livrarea comenzilor în EasyBox.

Sameday estimează că va livra până la finalul perioadei aferente campaniei Black Friday peste 3,6 milioane de colete. Față de anul trecut, procentul total al livrărilor a crescut cu aproximativ 20%.

Metoda de plată preferată de clienți a rămas plata cu cardul, prepay. Doar 26% dintre clienți au pentru plata ramburs, la livrare. Interesant, timpul minim de staționare a unui colet în EasyBox a fost de puțin peste un minut.

Ca și anul trecut, București a ocupat primul loc după numărul de comenzi, cu peste 300.000 de livrări în doar patru zile. Fruntaș a fost sectorul 6, unde s-au înregistrat 22% din totalul livrărilor companiei, depășind cele mai mari orașe ale țării.

La capitolul volume livrate, topul este completat de Cluj-Napoca, cu peste 70.000 colete, urmat de Iași, cu 47.000 colete, Bacău și Timișoara, fiecare cu peste 40.000 comenzi livrate.

Rețeaua EasyBox din România a crescut cu 41% față de anul trecut, 1.485 de lockere extra fiind instalate pe tot teritoriul țării, în 333 orașe din țară.

CITEȘTE ȘI: 20% din livrările eMag în București au loc prin easybox

- Publicitate -

Cât de pline sunt mijloacele de transport în comun din București? Poți vedea pe Google Maps

De astăzi, călătorii pot vedea în timp real, în aplicaţia Google Maps, gradul de încărcare al mijloacelor de transport...

Continental Tires Timișoara închiriază un depozit pentru stocarea anvelopelor

VGP anunță finalizarea celei de-a 8-a clădiri din VGP Park Timișoara odată cu livrarea depozitului către Continental Tires Timișoara,...