Salonul Imobiliar București la Palatul Parlamentului

Cele mai noi proiecte rezidențiale din București își vor prezenta în premieră oferta în cadrul ultimului târg imobiliar al anului care are loc între 17-19 noiembrie 2017 la Palatul Parlamentului.

  • Green Park Herăstrău – 164 de apartamente pe strada Barajul Argeșului, reprezentat de The Concept Group
  • Soho Unirii – 236 de apartamente pe strada Verzișori, reprezentat de The Concept Group
  • Baba Novac Residence – 363 de apartamente la intersecția Străzii Dristorului cu Baba Novac, reprezentat de Coldwell Banker Moșilor
  • Aviației Park – 176 de apartamente lângă parcul Herăstrăru, reprezentat de Coldwell Banker Moșilor
  • Cel mai nou proiect din zona Domenii.

În total, peste 70 de ansambluri rezidențiale vor fi prezente în cadrul Salonului Imobiliar București, inclusiv proiectele care au livrat cele mai multe unități din acest an pe piața bucureșteană: Metalurgiei Park Residence, Greenfield Residence și Cosmopolis, oferind astfel posibilitatea vizitatorilor de a cumpăra un apartament recent finalizat. Piața veche cu apartamente construite înainte de anul 2000 va fi și ea promovată cu oferte de vânzare și închiriere, într-o zonă special amenajată.

Toți vizitatorii prezenți la eveniment care se vor înscrie în baza de date a organizatorilor vor primi o cheie ce va putea fi încercată pe ușa expusă pe scena principală a SIB. Posesorul cheii care va deschide ușa va primi un apartament cu două camere în Cartierul Solar, cu o valoare de 45.000 EUR (TVA de 5% inclusă în condițiile legii). Dacă ușa nu este deschisă până duminică, 19 noiembrie, ora 15.00, toate seriile aferente cheilor împărțite participanților la campanie vor fi introduse într-o urnă din care se va extrage seria câștigătoare și, implicit, câștigătorul apartamentului.

Ajuns la a treia ediție, Salonul Imobiliar București s-a impus drept unul din cele mai importante evenimente de profil, desfășurându-se acum în trei săli din cadrul Palatului Parlamentului: IC Brătianu, Take Ionescu și Unirii. Vizitatorii vor fi așteptați cu șampanie, baruri mobile, zone speciale de fumători, drive-test, masaj & relaxare, lounge-confort și parcare dedicată. Accesul vizitatorilor se va face din bvd Unirii – Pța Constituției.

Programul de vizitare este următorul: vineri, între 12.00- 19.00, ultima oră de intrare – ora 18.00, sâmbătă între 10.00 – 19.00, ultima oră de intrare – ora 18.00, duminică între 10.00 – 18.00, ultima oră de intrare – ora 17.00.

Prețul unui bilet este de 20 lei. Proiectele în premieră, serviciile speciale gândite pentru vizitatori, promoțiile și premiile oferite atât de organizatori cât și de expozanți sunt doar câteva dintre motivele pentru a petrece cel puțin o jumătate de zi în atmosfera elegantă din cadrul Palatului Parlamentului.

- Publicitate -

Leroy Merlin a investit 2 milioane euro în relocarea magazinului din Electroputere Mall

Leroy Merlin a inaugurat noul magazin din Electroputere Mall Craiova, relocat în același centru comercial, pe o suprafață extinsă...

Al doilea magazin TEDi din Pitești s-a deschis în centrul comercial Supernova

Noul magazin TEDi Supernova Pitești se întinde pe o suprafață de 755 mp și comercializează articole de uz casnic,...