Salariile nete ale angajaţilor Arctic nu se vor diminua de la 1 ianuarie

Arctic anunță că, începând cu 1 ianuarie 2018, va suporta cheltuielile generate de transferul contribuţiilor sociale către angajaţi, astfel încât salariile nete ale angajaţilor săi să nu fie diminuate.

Compania se asigură astfel că modificările legislative nu vor afecta în niciun fel veniturile celor 3.600 de angajați care lucrează în prezent la fabrica din Găești.

„Ne dorim ca angajații Arctic să nu resimtă în niciun fel schimbările aduse Codului Fiscal, iar decizia de a suporta cheltuielile generate de transferul contribuţiilor sociale în sarcina acestora confirmă angajamentul nostru pentru a proteja întotdeauna interesele angajaților noștri. Încă o dată, vrem să-i asigurăm pe aceştia că dedicarea lor este pe deplin apreciată, motiv pentru care ne dorim să le asigurăm în continuare siguranța financiară de care au nevoie ei şi familiile lor”, a declarat Gabriela Coman, Director Resurse Umane Arctic.

În plus, pe lângă retribuţia lunară acordată fiecarui angajat,  Arctic asigură salariaţilor săi un pachet de beneficii consistent care include: prime (acordate cu ocazia sărbătorilor de Crăciun, Paști, Mărțișor, 1 iunie, dar și primă de vacanță), asigurare medicală si asigurare de viaţă, bonuri de masă, asigurarea transportului la și de la locul de muncă, subvenționarea parțială a costului unei mese zilnice servite la cantină, analize medicale gratuite in cadrul cabinetului din interiorul companiei, ajutor financiar acordat pentru evenimente deosebite în familie. De asemenea, compania derulează anual un program de burse private pentru performanţă şcolară, indiferent de domeniul de pregătire sau anul de studiu, pentru elevii care au rezultate şcolare şi extra-şcolare deosebite (concursuri, olimpiade, competiţii la nivel judeţean, naţional, internaţional). În cadrul acestui proiect, pentru anul scolar 2017 – 2018, se acordă un număr de 30 de burse, fiecare în valoare de 100 euro/lună.

Arctic este o companie preocupată de bunăstarea angajaților și investeşte constant  în dezvoltarea echipei şi în îmbunătaţirea condiţiilor de muncă, precum și în programe de dezvoltare profesională. Doar în 2017 Arctic a investit semnificativ în programe de dezvoltare a abilităţilor de leadership, derulate în parteneriat cu furnizori renumiţi în domeniu. Obiectivul acestei investiţii este de a dezvolta competenţe de leadership strategic, de conducere şi de motivare a angajaţilor, pe trei nivele ierarhice diferite, respectiv first line management în producţie, specialişti şi middle management.

Mai mult, Arctic se implică nu doar dezvoltarea profesională a angajaţilor săi, ci susţine şi proiecte educaţionale dedicate comunităţii locale.

În toamna acestui an, compania a anunţat susţinerea primelor clase de învăţamânt dual din judeţul Dâmboviţa, contribuind astfel la pregătirea profesională a viitoarei generaţii de tehnicieni.

De asemenea, pe parcursul anului universitar 2017 – 2018, Arctic derulează un program de burse private destinate mediului universitar, prin intermediul căruia îşi propune să susţină studenţii din anii III, IV, masteranzi sau doctotanzi, cu speciaizare tehnică, din cadrul Universităţii Politehnica, Universităţii Piteşti şi Universităţii Valahia din Târgovişte.

Artic pune la dispoziţie un număr de 20 de burse private, fiecare în valoare de 800 lei/lună, ce vor fi acordate studenţilor care au rezultate academice foarte bune, precum şi activităţi extra-curriculare relevante pentru domeniile de specializare şi nu numai. Valoarea totală a proiectului este de aproximativ 36.000 de euro.

- Publicitate -

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...

OMV modernizează rețeaua de stații de carburanți din Europa Centrală și de Est

OMV va introduce, în următorii trei ani, o nouă identitate de brand în șapte țări din Europa Centrală și...