Salariile în IT pot ajunge până la 4000 euro net, în funcție de experiență

Salariile nu diferă de la o regiune la alta, ci în funcție de nivelul de experiență a candidatului

1 din 10 anunțuri disponibile pe platforma de recrutare BestJobs este în IT, domeniu în care salariile ajung și la 4.000 euro net.

Mai mult, salariile nu diferă de la o regiune la alta, ci în funcție de nivelul de experiență a candidatului.

Față de ultima jumătate a anului 2020, salariile în IT au crescut cu 13,4%, iar angajatorii își rafinează tot mai mult criteriile de selecție, pe măsură ce oferta salarială crește.

Conform BestJobs, cei mai căutați IT-iști au titlul deProgramator / Developer / Software Engineer sau Analist IT.

Ce salarii încasează specialiștii IT

O poziție entry-level pentru un programator începe de la 900 euro net și poate ajunge la 1.500 euro pentru unul cu experiență de nivel mediu.

Pe măsură ce nivelul de experiență crește, salariul poate ajunge și la 3.500 euro pentru un Software Engineer Senior, activitatea poate fi făcută remote.

Pentru un Business Support Analyst, salariile pornesc de la 900 – 1.100 euro net pentru un începător și ajung până la 2.500 euro net pentru un specialist cu experiență.

Conform celor mai recente anunțuri publicate, unul dintre cele mai bine plătite joburi este pentru un Java Developer în cadrul unei companii cu sediul în Germania.

Oferta salarială pentru un senior (cu peste 5 ani de experiență) ajunge la 4.000 euro net, iar activitatea poate fi făcută de oriunde.

- Publicitate -

Prețurile apartamentelor au crescut și în luna aprilie. Au fost realizate 15.000 de tranzacții

În luna aprilie a acestui an, prețurile apartamentelor de vânzare au înregistrat o creștere de 14% comparativ cu luna...

Mai mulți vizitatori și vânzări mai mari pentru chiriașii NEPI Rockcastle

Vânzările chiriașilor centrelor comerciale NEPI Rockcastle, excluzând hypermaketurile, au fost cu 10,5% mai mari primul trimestru din 2024 față...