Sala Olimpia din Ploiești a fost redeschisă

.
.

Sala Sporturilor „Olimpia” din Ploieşti a fost inaugurată după finalizarea lucrărilor de modernizare, cu un meci de baschet demonstrativ.

Sala Olimpia, inițial dată în folosinţă în anul 1970, a beneficiat în ultimii ani de lucrări în valoare de peste 20 de milioane de lei, realizate prin programul „Săli de sport” finanţat de Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice şi implementat de Compania Naţională de Investiţii CNI SA.

Lucrările au vizat extinderea, renovarea şi modernizarea sălii în vederea introducerii în circuitul internaţional. Noua construcție se ridică pe trei niveluri, demisol, parter şi etaj, şi adăpostește vestiarele, grupurile sanitare, cabinetul medical și sălile de protocol. Sala a fost dotată cu o nouă tribună de 800 de locuri, sub care au fost create spații de primire și acces pentru public, precum și o centrală de ventilație-climatizare.

Sub terenul de joc au fost realizate sala de încălzire pentru sportivi şi anexele necesare. De asemenea, au fost efectuate lucrări de intervenţie la centura de rezistenţă şi de înlocuire a finisajelor, deteriorate în cei 40 de ani de exploatare.

- Publicitate -

Ultimele

Apartamentele cu două camere au fost cele mai căutate în acest an în București

În București, cele mai căutate apartamente pentru închiriere și vânzare, în perioada ianuarie-octombrie 2023, au fost apartamentele cu două...