Saint-Gobain începe angajările pentru noua fabrică de plăci gips-carton din Turda

Trending

Saint-Gobain a dat startul campaniei de recrutare pentru noua fabrică de plăci de gips-carton de la Turda, care va deveni operațională în cel de-al doilea trimestru al anului 2023.

Noua fabrică, o investiție de aproximativ 45 milioane euro, va dispune de cea mai avansată tehnologie în domeniu, cu linii automatizate.

Saint-Gobain oferă o diversitate de locuri de muncă și recrutează operatori de producție, excavatoriști, operatori foreză, mecanici, electricieni, stivuitoriști și șefi de schimb. Angajații au asigurări private de viață și sănătate, tichete de masă, tichete cadou, prime de sărbători, prime de vacanță, indemnizație de transport.

În România, Saint-Gobain furnizează produse și soluții din gamele Abrasives, Glass, Pietta Glass Working, Sekurit, Isover, PAM, Rigips, Weber, Duraziv şi Chryso.

Compania are aproximativ 2.000 de angajaţi în 14 situri industriale situate în Brăneşti, Călăraşi, Ploieşti, Satu-Mare, Turda, Suceava, Vălenii de Munte, Popești Leordeni şi Ariceştii Rahtivani.

CITEȘTE ȘI: EMS Floor Group deschide o școală specializată la Turda

- Publicitate -

Ultimele

Românii au făcut mai puține comenzi de mâncare gătită în 2022

Numărul lunar de comenzi pentru mâncare gătită a scăzut de la 4,4 în 2021, la 3,3, anul trecut, arată...

Trebuie să citești