SafeSpace, aplicația care detectează dacă porți masca de protecție

SafeSpace, o gratuită care detectează purtarea măștii de protecție, este dezvoltată de Geometry România și Safer Work ca răspuns la nevoie de siguranță în spații închise odată cu relaxarea măsurilor anti COVID-19.

Aplicația se adresează companiilor mari de retail și servicii, angajatorilor, fabricilor dar si businessurilor mici cum ar fi restaurantele si magazinele.  

Aplicația utilizează un sistem bazat pe machine learning, un subset al inteligenței artificiale (IA) care pe baza datelor colectate și procesate construiește o structura ce își poate îmbunătăți continuu detectarea rapidă a fețelor umane care poartă sau nu măști de protecție.

SafeSpace are rolul de a crește nivelul public de conștientizare privind utilizarea măștii de protecție.

„SafeSpace pune la dispoziția companiilor o soluție simplă și inteligentă care contribuie la reducerea impactului negativ asupra consumatorilor și angajaților privind reluarea activității în spații închise” a declarat Mircea Pascu, General Manager Geometry România.

- Publicitate -

Ultimele

Românii plătesc cel mai puțin pentru mâncarea tradițională de sărbători

Gospodăriile românești vor plăti mai puțin de 18 euro pentru mâncarea tradițională de Crăciun, cel mai mic cost dintre...