S-au mai deschis doua Profi

.
.

Astazi, PROFI a inaugurat doua magazine la Targoviste si Floresti, reteaua ajungand sa numere de 242 de unitati in intreaga tara.

Noul magazin din Targoviste este in format City, se afla situat pe strada Constantin Brancoveanu nr.64, se se intinde pe o suprafata toatala de 383 mp si detine o sala de vanzari de 210 mp.

Acesta este primul PROFI City din localitatea in care mai functioneaza doua unitati PROFI standard.

In judetul Dambovita sunt in total 5 unitati PROFI in acest moment.

Prin aceasta noua inaugurare, PROFI ajunge sa numere la nivel national 32 de magazine in format CITY.

Tot astazi, a fost inaugurat cel de-al doilea magazin PROFI din Floresti, construit in conceptul stand alone. El va functiona in format standard, la fel ca si cel déjà existent in localitate, si se afla situat pe strada Somesului, avand o suprafata totala de 565 mp si un spatiu de vanzari de 410 mp.

Dupa Bucuresti, unde sunt 26 de magazine PROFI, Clujul este judetul cu cele mai multe unitati (24), dintre care 16 sunt in format standard iar celelalte, in format City, ceea ce face ca si din perspective acestui format Clujul sa se prezinte pe pozitia secunda in cadrul retelei.

Cu 242 de magazine prezente in 118 localitati din 40 de judete si peste 5500 de angajati, PROFI este cel de-al doilea mare retailer modern din Romania.

 

- Publicitate -

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...

OMV modernizează rețeaua de stații de carburanți din Europa Centrală și de Est

OMV va introduce, în următorii trei ani, o nouă identitate de brand în șapte țări din Europa Centrală și...