S-au desemnat câștigătorii Winmarkt Music Fever Contest

.
.

Concursul “Winmarkt Music Fever Contest” – organizat de rețeaua de centre comerciale Winmarkt, a ajuns la final si si-a desemnat castigatorii.

Sase concurenti s-au duelat pentru a obtine MARELE PREMIU, precum si posibilitatea de a inregistra piesele lor in cadrul unui studio profesional de muzica.

Andy, Laura Bucataru, Strave si Alecu, Radu Iordache, Constantin Calin si trupa ASCD au fost cele sase voci care au ramas in finala si care au incercat sa convinga juriul ca vocea lor este cea care conteaza si merita sa fie auzita.

Prestatiile lor deosebite au pus in dificultate juriul in desemnarea castigatorilor. Cele mai mici detalii au fost atent analizate, acestea fiind cele care au facut diferenta.

STRAVE SI ALECU au fost cei care au convins si au fost desemnati castigatorii MARELUI PREMIU in valoare de 1.000 lei.

Cel de-al doilea premiu a fost acordat trupei ASDC, iar ANDY s-a lasat pe locul III.

Si de aceasta data am asistat la o surpriza din partea juriului, acesta hotarand acordarea unui PREMIU DE POPULARITATE lui Constantin Calin. El a primit sansa de a inregistra propriul sau album in studioul de muzica MKS7 PRODUCTION.

Spectacolul a fost intregit de prestatia dansatorilor trupei NEW STYLE CREW, cei care au demonstrat ca intre sport, muzica si dans este o armonie pe care ei o stapanesc foarte bine.

Concursul s-a incheiat cu demonstratia de muzica “live”, de calitate, oferita de invitatul de onoare ANDREEA CREPCIA, finalista de la Megastar, impreuna cu trupa ZUM.

Concursul „Winmarkt Music Fever Contest” a debutat pe data de 23 august si a starnit un viu interes, peste 20 de concurenti participand la fazele premilinarii. Cele mai bune 6 voci au ajuns in finala si au facut din concurs un veritabil show.

- Publicitate -

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud devine ATAC Hiper Discount

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud, situat pe bulevardul 1 Decembrie 1918, devine ATAC Hiper Discount by Auchan. Unitatea comercializează...

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...