S-au deschis primele magazine din noul Lemon Retail Park Pipera

Trending

Astăzi, 22 septembrie 2022, Synergy Construct a inaugurat primele spații comerciale din cadrul Lemon Retail Park Pipera, centrul comercial de lângă Autostrada A3.

Conform unor postări de pe Facebook, clienții care merg în noul parc comercial din Strada Popasului, Voluntari, vor putea face cumpărături în magazinele Pepco, Fressnapf și supermarketul Mega Image.

Mixul de chiriași va include și magazine ARN Store, Banca Transilvania, drogheria WeCare Pharma. În zona de food court vor fi prezente restaurantele Sushi Gallery, braseria Agale, brandul american Popeyes și o unitate Tucano Coffee.

Cu o suprafață de aproximativ 7.700 mp închiriabili, parcul comercial va avea un food court, restaurant Drive-Thru și 292 locuri de parcare. Proiectul a necesitat o investiție de 15 milioane euro.

Parcurile de retail sunt cel mai popular concept pentru dezvoltatori în 2022, peste 89% din cei 147.000 mp de stoc nou de retail anunțat pentru acest an fiind alocați pentru acest tip de proiecte.

Tot în Pipera mai funcționează un retail park dezvoltat cu ani în urmă de grupul ceh Intercora.

CITEȘTE ȘI: Accesoriile de grădină, cele mai vândute articole pe Biano.ro

- Publicitate -

Ultimele

Investițiile în startup-urile românești au depășit 100 milioane de euro

Startup-urile românești au atras investiții în valoare totală de 101.7 milioane de euro în 2022. România este a cincea...

Trebuie să citești