S-a redeschis Sephora București Mall

Sephora își așteaptă din nou clienții în București Mall, cu mii de produse de înfrumusețare, unele în exclusivitate în România.

În weekendul deschiderii, aceștia vor avea parte de numeroase surprize: sesiuni de machiaj și de conturare a sprâncenelor, dar şi un eveniment dedicat Mod Noir, parfumul creat special şi în exclusivitate pentru Sephora de către celebrul designer Marc Jacobs.

În cele trei zile, 24 – 26 iulie, clienţii vor fi răsfăţaţi cu o ofertă specială: 30% la al doilea produs achiziționat şi cadouri la cumpărături. Detaliile sunt disponibile în magazin.

Noul magazin este situat la etajul întâi, are o suprafață de 450 de m2 și este organizat după cel mai nou concept Sephora, reflectând ultimele tendinţe în retail. Este gândit ca un magazin de imagine, cu elemente unice proiectate cu grijă pentru a reprezenta cât mai fidel brandul. Întregul spațiu este îmbrăcat în dungile deja simbolice Sephora: albul semnalizează zona de îngrijire, iar negrul, pe cea de parfumerie şi machiaj.

Zonele de servicii sunt și ele atent delimitate: pe lângă cele pentru sprâncene, machiaj şi îngrijire, magazinul Sephora cuprinde Gift Factory – serviciul de ambalare, unde clienţii îşi pot personaliza produsele pe care le vor face cadou, și Testing Bar, unde se oferă eşantioane personalizate. Va exista şi o zonă dedicată evenimentelor, unde clienții vor putea testa inovațiile și produsele în trend din domeniu.

Redeschiderea magazinului Sephora face parte din strategia de dezvoltare și modernizare a București Mall, primul centru comercial modern din România.

- Publicitate -

InstaSun, invenția 100% românească evaluată la 4 milioane de euro

Lansat pe piața locală în 2023, InstaSun este un dispozitiv care aplică automat și uniform ulei de protecție solară...

Comenzile de aparate de aer condiționat au crescut de peste două ori anul acesta

În prima jumătate a acestui an, comenzile de aparate de aer condiționat au crescut de peste două ori față...