S-a redeschis magazinul Colin’s din București Mall

Un spațiu de trei ori mai mare, un design nou și reduceri de până la 50% îi așteaptă pe clienții București Mall la noul magazin Colin’s, care se va redeschide duminică, 12 iulie.

Aflat la etajul întâi al București Mall, primul centrul comercial modern din România, noul magazin Colin’s și-a redesenat spațiul și s-a extins pe o suprafață de trei ori mai mare decât precedentul, având în prezent 430 de m2.

Lucrările de renovare și amenajare au durat 45 de zile, iar costul investiției se ridică la 300.000 de euro. Noul spațiu are un design atractiv, modern, axat pe ideea de fashion, și care pune în valoare colecția de denim a renumitului brand de modă.

Din 12 iulie, clienții București Mall se bucură de reduceri substanțiale, de până la 50%, la colecția de primăvară-vară Colin’s.

Brandul Colin’s aparţine companiei Eroğlu Holding, fondată în Instanbul în 1983. Colin’s este prezent pe trei continente, în 38 de țări, și are peste 600 de magazine. În România, retailerul internațional deține 8 magazine, iar până la finalul lui 2016 își propune să extindă reţeaua până la 25 de unităţi.

Redeschiderea magazinului Colin’s face parte din strategia de dezvoltare și modernizare a București Mall, primul centru comercial modern din România.

- Publicitate -

Ultimele

Românii plătesc cel mai puțin pentru mâncarea tradițională de sărbători

Gospodăriile românești vor plăti mai puțin de 18 euro pentru mâncarea tradițională de Crăciun, cel mai mic cost dintre...