S-a lansat Stock.estate, platformă de crowdfunding care tokenizează proiectele imobiliare

Trending

Stock.estate este prima platformă de crowdfunding din România bazată pe tokenizare imobiliară, cu scopul de a face piețele imobiliare mai accesibile.

Tokenurile imobiliare nu reprezintă o cotă parte dintr-un imobil, ci acțiuni/părți sociale ale unui vehicul investițional cu scop special (SPV) care deține bunul imobil.

Echipa Stock.estate selectează proprietățile imobiliare care prezintă potențial, conform unei grile independente de evaluare, le sprijină în pregătirea campaniei de crowdfunding, iar apoi le promovează în fața investitorilor.

La rândul lor, companiile imobiliare și dezvoltatorii imobiliari pot strânge finanțare prin intermediul platformei, pentru finalizarea sau dezvoltarea proiectelor lor.

Pragul mic de investiții, de 1000 euro, va permite investitorilor o diversificare a portofoliului prin posibilitatea de a finanța mai multe proiecte.

Platforma acceptă și plăți în mai multe criptomonede, cum ar fi Bitcoin, Ethereum, Elrond, Tether și altele, prin procesatorul de plăţi Utrust.

CITEȘTE ȘI: Clujenii de la RiseTech lansează platforma pentru afaceri RaBit

- Publicitate -

Ultimele

Rata de adoptare a vehiculelor electrice în România a ajuns la 9%

Rata de adoptare a vehiculelor electrice în România a urcat vertiginos până la 9% în 2022, marcând o creștere...

Trebuie să citești