S-a lansat platforma contract-auto.ro!

Chiar daca pandemia e in deplina desfasurare, nu inseamna ca s-a stompat comercializarea masinilor noi si second hand.

Bineinteles, numarul vanzarilor de masini second hand este intr-o continua crestere spre deosebire de achizitia masinilor noi, tinand cont ca pe piata exista numeroase optiuni de masini cu caracteristici extrem de bune, la preturi competitive si mult mai reduse.

Iubitorii de automobile nu vor ezita niciodata sa incerce si sa achizitioneze noi masini, iar in ceea ce priveste procesul de vanzare-cumparare, noua platforma www.contract-auto.ro va faciliteaza intregul proces.

Cum va vine in ajutor contract-auto.ro la achizitia/vanzarea unei masini

Faptul ca dispunem de tehnologie nu face timpul mai putin pretios sau intotdeauna suficient pentru a putea realiza toate procesele si activitatile pe care ni le dorim.

Platforma contract vanzare cumparare auto vine in sprijinul actualilor sau a viitorilor soferi care doresc sa vanda sau sa cumpere o masina, cu posibilitatea de a-ti creea simplu si rapid contractul de vanzare-cumparare.

Deseori o tranzactie de acest gen se realizeaza online, ultimul pas fiind vizualizarea si analiza efectiva a masinii si respectiv, realizarea documentatiei aferente astfel incat tranzactia sa se realizeze pe deplin legal.

Birocratia ne ocupa cel mai mult timp, iar contract-auto este platforma prin intermediul careia putem simplifica procesul de vanzare-cumparare, ajutandu-te sa creezi online documentul aferent care are aceeasi valoare precum un document fizic, emis personal.

Acest lucru este posibil deoarece platforma si contractul sunt optimizate DRPCIV, corespunzand normelor prevazute de legislatie.

Odata cu completarea si solicitarea documentului de vanzare-cumparare prin intermediul contract-auto, datele se inregistreaza in sistemul primariilor si al politiei, astfel incat sa nu mai ai grija unor drumuri extra.

Practic, platforma este pe deplin sigura si te ajuta sa duci la bun sfarsit un proces anevoios in viata reala.

Cat costa serviciile contract-auto.ro si cine se va ocupa de solicitarea mea?

Solicitarea ta este prezentata automat, in timp real, dat fiind ca tu esti cel care va realiza solicitarea si care il va completa, urmand ca cererea sa-ti fie procesata, transmisa institutiilor aferente si validata instantaneu odata cu transmiterea platii. 

Completarea formularului si plata sunt pe deplin transparente si sigure, informatiile fiind securizate. 

Astfel, nu depinzi de o persoana fizica care sa nu aiba energia de a-ti veni in ajutor sau de timpul deseori limitat al birourilor de emitere a acestui act de vanzare-cumparare. 

Costul unui contract este fix si chiar la jumatate de pret din costurile impuse de un birou de creare si validare documente auto.

Cum este posibil acest lucru? Foarte simplu! Birourile de servicii necesita cotizatii extra pentru plata aferenta spatiului in care activeaza, a utilitatilor, respectiv remunerarea angajatilor si a materialelor de lucru.

Insa, acest lucru nu mai cade in grija ta si nici in costurile finale ale incheierii unui contract auto de vanzare-cumparare cand apelezi la platforma specializata. 

In doar cateva minute te vei putea bucura de un contract realizat extrem de simplu, de pe calculator sau de pe orice dispozitiv cu conexiune la internet, acasa sau cand te afli in deplasare. Incheierea unui contract auto n-a fost nicicand mai simpla! 

- publicitate -

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.