S-a lansat DC Catalyst

.
.

DC Catalyst, companie de training antreprenorial şi executive coaching specializată în PCM, se lansează la inițiativa unui psiholog român certificat în domeniu, Daniela Ciobotar. Compania oferă, pe lângă training-uri specifice de Process Communication Model (PCM), și executive coaching, training-uri de parenting, cursuri de asertivitate și tabere de motivare, precum și consiliere individuală și de cuplu.

 

”După 10 ani în care am investit aproximativ 30.000 de euro în cursuri și certificări profesionale, am considerat că a venit timpul să îmi pun cunoștințele la dispoziția altora, într-un cadru organizat. Astfel a apărut DC Catalyst – facilitator de autocunoaștere, care îi pune în valoare pe ceilalți și care maximizează calitățile unei personalități umane, a unui grup sau a unei organizații, în egală măsură.”, a declarat Daniela Ciobotar, trainer, coach, catalyst și fondator DC Catalyst.

 

Compania iși propune să atingă un număr de 200 de clienți în primul an de la lansare, majoritatea pentru training-ul PCM. Costul unui astfel de training este de 390 euro + TVA, preț care include profilul detaliat de personalitate, cu recomandări specifice fiecărui tip de personalitate, dar și cursul în sine. Pentru grupuri și echipe din companii se oferă pachete personalizate, bonusuri și alte beneficii în funcție de nevoi.

 

Process Communication Model (PCM) este un instrument de comunicare folosit de NASA pentru selectarea și training-ul astronauților, pentru a evalua compatibilitatea dintre aceștia și pentru a anticipa felul în care ei reacționează în situații de stres. PCM oferă un grad mare de predictibilitate în comportamente, ajutând oamenii să își înțeleagă semenii și să citească dincolo de cuvintele lor. Daniela Ciobotar este unul dintre puținii traineri PCM din România care are ca formație de bază  psihologia.

 

Participanții la acest training sunt oameni din diverse domenii, cu o vârstă cuprinsă între 21 – 50 de ani, interesați de dezvoltarea lor personală și profesională. ”Datorită mediului de business, observăm că bărbații sunt cei care accesează cel mai des training-ul PCM”, completează Daniela Ciobotar.

 

”PCM este tot mai apreciat de către români, România numărându-se printre cele mai active din Europa în ceea ce privește nivelul de accesare al acestor cursuri. Până în prezent, din România s-au comandat aproximativ 1.000 de profiluri de personalitate, iar feedback-urile au fost mereu pozitive. PCM este supranumit pastila de ”natură umană”; într-un training de două zile se poate acumula o experiență comparabilă cu cea dobândită în ani de lucru cu oamenii.”, susține John Parr, Master Trainer PCM și autor al unor cărți de specialitate în domeniu.

Cu o experiență de peste 25 de ani ca trainer, coach și consultant de management, John Parr este unul dintre cei mai apreciați profesioniști în domeniu, la nivel european. Acesta a fost prezent la București cu ocazia lansării DC Catalyst.

- Publicitate -

Welcome Wendy’s! Primul restaurant al americanilor din România se deschide în 2025

Wendy's a semnat acorduri de franciză cu companii din România și Irlanda, cu obiectivul de a dezvolta sute de...

Tranzacții imobiliare de peste 400 milioane euro în prima jumătate a anului

Primul semestru din 2024 s-a încheiat cu tranzacții imobiliare de 419 milioane de euro în România, de peste două...