All the European investment, retail, real estate, office and industry news in English language

luni, 19 aprilie, 2021
-PUBLICITATE-

S-a lansat Coreto.io, platformă socială dedicată criptomonedelor

Coreto a început înscrierile pentru testarea versiunii ALPHA a platformei cu care își propune să crească încrederea în criptomonede și să crească rata de adopție a tehnologiei blockchain.

În prima etapă de testare, 500 de utilizatori își vor crea cont și vor putea să facă predicții privind piața criptomonedelor, construindu-și reputația în funcție de acuratețea și gradul de veridicitate al informațiilor pe care le furnizează.

Platforma oferă șanse egale tuturor celor care doresc să o încerce, permițându-le să-și construiască comunitatea de la zero.

Coreto își propune să devină sursa principală de informație pentru adepții tehnologiei blockchain și ai criptomonedelor, fie ei experți, pasionați sau începători.

Folosind caracteristicile specifice blockchain precum transparența și trasabilitatea, platforma creează un mediu sigur pentru investitori, traderi și lideri de opinie din domeniu.

În ceea ce privește obiectivul pe termen lung, Coreto își propune să devină platforma principală unde oamenii își pot desfășura activitatea online, înglobând caracteristicile de bază are rețelelor sociale, cu accent pe conținut și informații specifice lumii criptomonedelor.

Coreto se adresează tuturor celor care activează în spațiul cripto: investitorilor individuali, creatorilor de conținut, traderilor, advisorilor și echipelor proiectelor de blockchain.

Platforma este dedicată totodată și persoanelor aflate la început de drum, dar dornice să descopere domeniul blockchain.

- PUBLICITATE -

TREBUIE SĂ CITEȘTI