S-a lansat Asociația Producătorilor Români Fabricat în RO!

În luna mai a acestui an, fondatorul platformei Fabricat in RO a înființat Asociația Producătorilor Fabricat in RO, o nouă șansă de afirmare a tuturor celor care fabrică bunuri și oferă servicii din țara noastră.

Agenda Asociației Producătorilor Fabricat in RO

Educarea cumpărătorilor din România

Asociația Producătorilor Fabricat in RO are o agendă plină, bine pusă la punct, dintre care cel mai important punct reprezintă educarea cumpărătorilor români.

Conform statisticilor, în prezent, doar 30-40% din români preferă produsele românești în detrimentul celor străine, dar nu pentru că acestea au o calitate inferioară, ci pentru că nu sunt familiarizați cu ele.

De aceea, membrii Asociației Fabricat in RO și-au propus să educe cumpărătorii români, prezentându-le acestora impactul pe care fiecare decizie de cumpărare o are asupra familiei tale și asupra întregii societăți precum:

 • validare pentru producătorii și furnizorii de servicii români;
 • mai multă motivație pentru producători astfel încât să fabrice mai mult și mai bun;
 • posibilitatea producătorilor români de a-și continua afacerile și de a le dezvolta;
 • mai mulți bani din încasări pentru producătorii români și automat mai mulți bani pentru taxe;
 • mai multe locuri de muncă bine plătite în România;
 • motive suplimentare pentru români de a rămâne în țară, alături de familie.

Ca român, să cumperi de la alt român, este o dovadă de omenie. Și de ce ai proceda altfel cu o ofertă atât de bogată de produse de înaltă calitate?

Membrii Asociației Producătorilor Români Fabricat in RO vor să-i învețe pe români să cumpere dulciuri și produse de patiserie de la Cuptorul Moldovencei în loc de gustări din import, ciocolata Galactic în loc de ciocolată fabricată în Occident, țuică în loc de vodka sau whisky etc. Să poarte bijuterii de la Maria’s Ladybugs decât să aleagă accesorii fabricate în străinătate. Să fie mândri de mașinile lor românești, decât să viseze la bolizi germani, americani sau italieni.

Metode de educare a cumpărătorilor români sunt multe, iar membrii Asociației Fabricat in RO s-au hotărât să profite cât mai mult de fiecare opțiune pe care o au la dispoziție ca de exemplu:

 • canalele sociale;
 • presa scrisă și virtuală;
 • postere și afișe în locuri publice;
 • evenimente online și offline;
 • etc.

Ajutor pentru copiii români

În România există nenumărate familii nevoiașe cu copii mici, care nu dispun acasă de un mediu propice dezvoltării lor și, de asemenea, copiii fără părinți și fără perspective de viitor.

Dar, din fericire, există și oameni cu o inimă mare, dispuși să ajute. Mulți dintre ei sunt producători care pot oferi acestor copii fără posibilități lucruri utile pentru un stil de viață mai împlinit.

Asociația Fabricat in RO și-a propus să-i găsească pe acești oameni binevoitori și împreună să facă tot ce pot pentru copiii din medii defavorizate din România, fie ajutându-i cu donații în produse sau oferindu-le suport financiar.

Organizarea de evenimente online și offline

Evenimentele, fie ele online sau offline, sunt un prilej bun pentru producătorii și furnizorii de servicii români de a întâlni persoane importante pentru afacerile lor. Un producător de dulciuri de exemplu ar putea întâlni în cadrul unui astfel de eveniment un producător de ambalaje; sau patronul unei pensiuni ori altui tip de unitate de cazare, producători de așternuturi de pat și prosoape sau săpunuri pe care să le folosească pentru musafirii săi; iar exemplele pot continua la nesfârșit. În cadrul acestor evenimente producătorii și furnizorii de servicii români pot încheia parteneriate care le dau șansa să prospere.

Membrii Asociației Fabricat in RO au la activ nenumărate evenimente la care au participat în calitate de colaboratori sau invitați speciali. Însă, odată cu înființarea asociației, și-au propus ca ei să fie gazdele care își întâmpină musafirii într-un loc primitor, care să-i îndemne să discute despre afaceri.

Alătură-te și tu inițiativei Fabricat in RO!

Oricine se poate alătura inițiativei membrilor Asociației Fabricat in RO, contribuind cu donații financiare care vor înlesni îndeplinirea obiectivelor descrise mai sus. Contul asociației este acesta: RO26BTRLRONCRT0674536801

De asemenea, persoanele fizice care plătesc impozit pe venit pot completa declarația 230 donând astfel 3% din impozitul lor pe venit Asociației Producătorilor Fabricat in RO. Prin completarea acestei declarații angajații pot decide cum vor fi cheltuiți banii câștigați de ei, în loc ca statul să decidă pentru ei.

Împreună, fiecare dintre noi, putem face ceva ca să transformăm România într-o țară mai bună, iar Asociația Producătorilor Fabricat in RO este unealta care poate înlesni această misiune!

- Publicitate -

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...

OMV modernizează rețeaua de stații de carburanți din Europa Centrală și de Est

OMV va introduce, în următorii trei ani, o nouă identitate de brand în șapte țări din Europa Centrală și...