S-a încheiat prima fază de construcție a Deutsche Schule Bukarest

REC Immpuls anunță finalizarea primei etape de construcție a celui mai nou campus pentru singura şcoală din România care urmează în totalitate programa germană, Deutsche Schule Bukarest.

Investiția în construcția primei faze a campusului DSBU se ridică la 10 de milioane de euro din investiția totală de 20 de milioane de euro necesară realizării întregului proiect.

Cum va arăta Deutsche Schule Bukarest

Campusul Deutsche Schule Bukarest este construit în două faze, pe un teren cu suprafața de 21.300 mp donație din partea Petrom și o suprafață construită desfășurată de 10.950 mp.

Școala va putea acomoda 500 de elevi și va integra toate formele de învățământ preuniversitar.

Campusul dispune de un laborator de fizică, un laborator de chimie, un laborator IT dotat la standarde foarte înalte, o bibliotecă, spații mari și deschise pentru clase, o sală de sport, trei terenuri de sport, o pistă de atletism, cantină proprie, un auditoriu ultramodern pentru spectacole și serbări.

Activitatea de construire s-a desfășurat inclusiv pe durata perioadei stării de urgență, urmând ca Deutsche Schule Bukarest să fie inaugurată în septembrie 2020.

- Publicitate -

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...

OMV modernizează rețeaua de stații de carburanți din Europa Centrală și de Est

OMV va introduce, în următorii trei ani, o nouă identitate de brand în șapte țări din Europa Centrală și...