S-a deshis Cora Turnu-Severin

.

Cora România a inaugurat centrul comercial cora Drobeta Turnu Severin, ansamblu compus dintr-un hipermarket cora cu o suprafaţă de vânzare de 7.200 m2 şi o galerie comercială de 4.000 de m2.

 

Clienţii magazinului dispun de asemenea de 1.200 de locuri de parcare. cora România a investit în acest centru comercial 22 de milioane de euro.

 

„Locuitorii din Drobeta Turnu Severin au privit foarte prietenoşi venirea cora în oraşul lor. Mai mult decât atât, am reuşit să creăm o echipă profesionistă de 320 de oameni, iar echipa managerială a fost recrutată în întregime din acest oraş. Dorinţa noastră este să oferim clienţilor posibilitatea de a achiziţiona de la cora produse foarte bune, la preţuri corecte, într-un cadru prietenos. Avem la cora Drobeta Turnu Severin o gamă de 50.000 de produse, aceeaşi ca în marile magazine din Bucureşti”, a afirmat Cătălin Ismana, directorul hipermarketului.

 

cora Drobeta Turnu Severin este un magazin care, din punct de vedere al construcţiei şi amenajării interioare, urmează noul concept de hipermarket dezvăluit anul trecut de cora Sun Plaza din Bucureşti. Dacă filozofia cora este confortul la cumpărare, noul concept sporeşte această preocupare prin iluminarea specială a diverselor zone comerciale, prin alegerea unor culori sugestive fiecărui departament în parte şi poziţionarea raioanelor aşa încât clientul să se regăsească într-o ambianţă familiară şi primitoare.

 

„cora Drobeta Turnu Severin este un magazin inovator din mai multe puncte de vedere: în primul rând a fost construit în timp record. De la prima mea vizită la Drobeta pentru a analiza propunerea şi până în acest moment a trecut mai puţin de un an şi jumătate. Apoi, acest magazin a implementat noi concepte pentru raioanele de peşte, vrac şi băcănie. Clienţii care au intrat astăzi în cora Drobeta Turnu Severin au descoperit ce înseamnă cu adevărat comerţul modern”, a declarat Philippe Lejeune, director general al cora România.

- Publicitate -

Ultimele

Apartamentele cu două camere au fost cele mai căutate în acest an în București

În București, cele mai căutate apartamente pentru închiriere și vânzare, în perioada ianuarie-octombrie 2023, au fost apartamentele cu două...