S-a deschis Spitalul de Ortopedie si Traumatologie Medlife

MedLife a deschis primul spital privat de ortopedie si traumatologie din România. Investiţia în această unitate se ridică la 8,5 milioane de euro şi oferă servicii integrate de ortopedie: consultaţii de specialitate în regim de ambulatoriu şi spital, intervenţii chirurgicale, servicii de imagistică şi laborator, precum şi servicii de kinetoterapie şi recuperare medicală.

Spitalul are o suprafaţă de 2.000 de metri pătraţi.

„Odată cu realizarea acestei investiţii în deschiderea noului spital, MedLife îşi consolidează poziţia de lider inclusiv pe zona spitalelor. Avem în portofoliu şase spitale care acoperă o gamă largă de intervenţii chirurgicale, de la chirurgie generală şi ginecologică la cele de chirurgie oftalmologică, urologică, plastică, ORL, pediatrică şi, mai nou, ortopedică”, a declarat Mihail Marcu, preşedinte al Consiliului de Administraţie MedLife.

Reprezentanţii MedLife estimează că, în primul an de activitate, în spitalul de Ortopedie şi Traumatologie se vor trata aproximativ 1.000 pacienţi lunar, iar cifra de afaceri a spitalului va urca la valoarea de 2 milioane euro, în primul an de activitate.

MedLife deţine 6 spitale pluri şi monodisciplinare, care totalizează 545 de paturi.

MONEY BUZZ | ȘTIRI BUSINESSȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI FINANCIARE |

- Publicitate -

Extreme weather sends breakfast food prices soaring by 55% in a year

The cost of commodities that make up a typical breakfast has soared 55% in a single year, led by...

Prețurile alimentelor pentru micul dejun au crescut cu 55% într-un singur an

Costul produselor de bază care alcătuiesc un mic dejun tipic s-a majorat cu 55% într-un singur an, în urma...