S-a deschis primul restaurant din București cu preparate din carne de prepeliță

Restaurantul Prepelițescu-Hop Garden este situat în complexul Magic din Drumul Taberei nr. 115 (intrarea în Parcul Drumul Taberei), în locul vechiului Magic Bistro. 

Prepelițescu – Hop Garden este primul local din cadrul rețelei de franciză Prepelițescu și a fost deschis după semnarea unui acord de franciză între grupul Hop Garden și Prepelițescu Urban Food & DriveIn.

Investiția totală în deschiderea noului local a fost de 50.000 euro și a inclus activități de amenajare a spațiilor interioare și exterioare ale restaurantului și ale teraselor.

Compania estimează o cifră de afaceri de 500.000 euro pentru restaurantul Prepelițescu din București, după primul an de activitate.

Localul dispune de o zonă interioară cu un spațiu total de 50 de locuri, precum și de o terasă încălzită cu o capacitate de 60 de persoane.

Localul face parte din grupul Magic by Hop Garden, un complex de agrement cu o suprafață totală de 15.000 mp, redeschis în octombrie 2019.

- Publicitate -

Aproape de 200.000 de investitori pe piața de capital din România

Numărul investitorilor pe piața de capital autohtonă a continuat să crească și a ajuns la 191.743 la finalul primului...

TAROM vinde bilete de avion la prețuri speciale, începând de la 125 euro

În perioada 14-16 iunie 2024 compania aeriană TAROM dă startul unei oferte cu tarife începând de la 125 euro...