S-a deschis prima unitate Paul & Shark din Romania

sursa foto: outputmagazine.com

Hotel Vega aduce brandul Paul & Shark mai aproape de oaspetii sai din toata tara, aflati in vacanta, cat si de iubitorii de moda si yachting din Constanta, prin deschiderea in incinta hotelului a primei unitati din tara a celebrului brand de fashion.

Printre investitiile hotelului se numara goeleta Adornate, un velier adaptat croazierelor scurte sau lungi in largul Marii Negre si petrecerilor corporate, automobilul de epoca Excalibur Roadster SS, care a fost detinut in trecut chiar de catre Printesa Grace de Monaco, preferat de obicei de cupluri in escapade romantice si nu in ultimul rand, brand-uri exclusiviste prin intermediul centrului de relaxare si infrumusetare, al restaurantului si barurilor din hotel, dar si al magazinului Vega Fashion & Art.

Inspirata de lumea sofisticata a yachting-ului, compania Dama S.p.a, care a luat nastere in anii ’20, a lansat 50 ani mai tarziu brand-ul Paul & Shark, care avea sa devina un punct de referinta in intreaga lume pentru imbracamintea sportiva, depasind ulterior granitele sportului care a inspirat aparitia sa, dezvoltandu-se prin articole specifice pentru schi, polo sau golf, dar si prin articole de imbracaminte din afara ariei sportive.

Paul & Shark este astazi un brand de lux complet, cu colectii pentru barbati, femei si copii, precum si o linie separata de accesorii. Magazinul Vega Fashion & Art, situat la parterul hotelului Vega este deschis pe toata perioada anului si incepand cu luna iunie va expune cele mai noi colectii pentru pasionatii de spiritul si moda Paul & Shark.

 

- Publicitate -

Ultimele

Apartamentele cu două camere au fost cele mai căutate în acest an în București

În București, cele mai căutate apartamente pentru închiriere și vânzare, în perioada ianuarie-octombrie 2023, au fost apartamentele cu două...