S-a deschis prima farmacie Dona din Vaslui

.
.

Începând de ieri, vasluienii au la dispozitie prima farmacie Dona din oras, scrie Monitorul de Vaslui.

Situatã pe strada str. Stefan cel Mare nr. 94 A, lângã Galeriile Select, unitatea dispune de o suprafatã de 100 de metri pãtrati.

Cu ocazia deschiderii, noua farmacie DONA din Vaslui vine în întâmpinarea clientilor cu un concurs cu 1.600 de premii si cu o serie de servicii medicale gratuite.

La Tombola Sãnãtãtii, organizatã în interiorul unitãtii în perioada 1- 7 octombrie, pot participa clientii DONA care fac cumpãrãturi de minimum 20 de lei.

Lângã unitatea nou deschisã a fost amplasat un cort unde vasluienii vor putea beneficia, timp de o sãptãmânã, de mãsurãtori gratuite de tensiune arterialã, puls si glicemie.

“Prima unitate DONA din Vaslui este deservitã de sapte farmacisti profesionisti, pregãtiti sã ajute pacientii cu sfaturi si recomandãri specializate. Respectãm principiile de design modern adoptate recent de lantul de Farmacii DONA, prin care se urmãreste fluidizarea interact iunii cu farmacistul, precum si accesul facil la produsele care nu necesitã prescriptie medicalã, cum ar fi suplimentele nutritive, produsele de igienã personalã sau cosmeticele. Avem ca prioritate nevoia medicalã a clientilor, de aceea urmãrim sã ne asigurãm cã tratamentele cu prescriptie medicalã si cele pentru afectiuni cronice sunt disponibile. În acelasi timp, punem accent pe profesionalizarea continuã a farmacis tilor, pentru a fi de real ajutor clientilor prin recomandãri si sfaturi avizate”, a precizat Ionut Dorin Patrichi, director regional zona Moldova.

 

- Publicitate -

Ultimele

Groupe Atlantic deschide prima fabrică din România în județul Prahova

Groupe Atlantic, companie din industria HVAC (încălzire – ventilație – aer condiționat), va deschide o fabrică și în România,...