S-a deschis Kaufland Stadionului Brașov, construit pe fosta platformă Fartec

Kaufland a deschis al patrulea magazin din Brașov, situat pe fosta platformă Fartec, Str. Stadionului, nr. 15, lângă ansamblurile rezidențiale Alphaville Arena și One 66.

Noul magazin Kaufland Brașov are o suprafață totală construită de aproape 6.000 mp, dintre care peste 3.300 mp sunt destinați spațiului interior de vânzare.

Hipermarketul este dotat cu 10 case de marcat standard și alte 6 case express, de tip self check-out. Programul de funcționare va fi între orele 07:30 – 22:00 de luni până sâmbătă, respectiv 8:00 și 20:00 duminica.

Parcarea are o capacitate de circa 280 de locuri, dintre care 10 pentru persoane cu dizabilități și 6 pentru părinți. Totodată, clienții au la dispoziție stații de încărcare pentru mașinile electrice și rastele pentru biciclete.

Galeria comercială cuprinde un fast-food Spartan care are și opțiunea de Drive Thru, cofetăria Splendid, magazinul de mezeluri și sandvișuri Sergiana, magazinul de accesorii GSM Contakt și farmacia Helpnet.

Pe aceeași platformă se află în construcție și Brașov Retail Park, a cărui dată de finalizare este estimată pentru vara anului 2023. Printre retailerii care au închiriat spații se numără Jysk, Sportisimo, Smyk, Pepco sau DM.

CITEȘTE ȘI: Meron a investit 100.000 euro într-o cafenea la Brașov

- Publicitate -

InstaSun, invenția 100% românească evaluată la 4 milioane de euro

Lansat pe piața locală în 2023, InstaSun este un dispozitiv care aplică automat și uniform ulei de protecție solară...

Comenzile de aparate de aer condiționat au crescut de peste două ori anul acesta

În prima jumătate a acestui an, comenzile de aparate de aer condiționat au crescut de peste două ori față...