Cei trei antreprenori din spatele Cereal Crunch au investit în conceputul de croissanterie și au deschis pe Calea Victoriei 101 prima locație Fika18.
Radu Savopol, Lucian Bădilă și Andrei Alecu au pariat în 2020 pe conceptul lansat de Armand Sima și Cătălina Opriș, devenind co-acționari în cadrul Fika18.
În martie este programată deschiderea unei noi locații în București, pe strada Lipscani nr. 3, iar apoi prima franciză.
Armand Sima a rămas acționar și este în continuare expertul direct implicat în producția croissantelor gourmet.
Toate produsele sunt fabricate în laboratorul propriu din ingrediente proaspete, de calitate superioară, iar termenul lor de valabilitate este de 24 de ore.
În fiecare zi de la deschidere, magazinul a fost sold-out. În topul preferințelor clienților sunt aromele de fistic, cheese cake, migdale și zmeură, mango și fructul pasiunii, ciocolată albă și neagră, cele 5 sortimente însumând 75% din cota de vânzări.
Produsele vor fi disponibile în curând și pe platformele de delivery, prin aplicațiile Glovo, Bolt, Foodpanda, Tazz by eMAG și Takeaway.