S-a deschis Dedeman Cluj

.

Dedeman, companie cu capital integral romanesc, a inaugurat in 11 martie, la Cluj-Napoca, primul magazin din planul de investiţii pentru anul 2011.

Investitia in noul complex comercial s-a ridicat la aproximativ 16 milioane de euro.

Magazinul are o suprafata de vinzare de circa 16.000 mp si 400 de locuri de parcare si pune la dispoziţia clienţilor peste 45.000 de produse, servicii aditionale si solutii de finantare care sa ii ajute în construcţia si amenajarea caminului.

Oferta este completata cu servicii aditionale precum livrarea marfurilor la domiciliu, solutii de finantare, consultanta gratuita, service in garantie si postgarantie etc.

Dedeman a creat, la Cluj-Napoca, aproximativ 230 de locuri de munca, pentru angajati, consultanti vinzari, referenti pentru relatii cu clientii, casieri, recepţioneri de marfa, soferi si personal administrativ.

“Ne bucuram sa inauguram la Cluj primul magazin din acest an, intr-un oras cu un potential de piata ridicat, unul dintre cele mai atractive din Romania din punct de vedere al celor ce doresc sa investeasca – a spus presedintele companiei, Dragos Paval. Am convingerea ca produsele si serviciile noastre vor fi apreciate de clujeni inca de la inaugurare, asa cum s-a intimplat peste tot unde am deschis centre comerciale Dedeman. Rezultatele financiare de anul trecut si semnele evidente de oprire a recesiunii economice ne incurajeaza sa ne pastram ritmul de extindere, conditionati fiind doar de obtinerea la timp a autorizatiilor necesare constructiei magazinelor.”

Deschiderea magazinului din Cluj-Napoca va fi urmata, in luna aprilie, de inaugurarea unui nou centru comercial, in Drobeta Turnu Severin.

Dedeman vrea sa creasca reteaua cu 4 – 5 magazine pe an, pentru a ajunge, pina in 2015, la 40 de centre comerciale.

Compania din Bacau are 22 de magazine, doua centre logistice, un parc auto propriu, dar si peste 45.000 de produse care acopera 11 domenii la vinzare, aproximativ 4.300 de angajaţi, 216.000 mp suprafata totala de vinzare si intre 6.000 pina la 18.000 mp suprafata unui magazin.

- Publicitate -

LPP a deschis al doilea depozit din România, dedicat vânzărilor online

Unitatea de 40.000 mp din România este al doilea centru de fulfillment gestionat de grupul polonez LPP în țara...

Al doilea Annabella Retail Park se deschide pe 1 august, la Râmnicu Vâlcea

Al doilea strip-mall Annabella Retail Park se va deschide pe 1 august la Râmnicu Vâlcea. Acesta are o suprafață...