S-a deschis Chic Ville Cluj Napoca

.

Din luna noiembrie 2012, clujenii au acces la cel mai nou concept de magazin home&deco din România – Chic Ville. Situat în Piaţa Unirii, nr.13, pe o suprafaţă de 250 de metri pătraţi acesta este un magazin specializat în decorațiuni interioare, care surprinde prin inovație, autenticitate şi bun gust, fiind prima locaţie dintr-o reţea ce va acoperi marile oraşe din România.

 

Situat în zona centrală a Clujului, într-o clădire istorică, Chic Ville nu este doar un simplu magazin de decoraţiuni, ci un loc unde ideile de amenajare prind viaţă şi unde orice persoană poate găsi inspiraţie pentru a-şi decora locuinţa. Chic Ville are la bază conceptul de boutique de decoraţiuni întâlnit în marile oraşe din Europa şi prezintă colecţii clasice, consacrate, dar şi unele inedite, cu un aer rustic, vintage sau chiar vintage-industrial.

 

Astfel, printre principalele game ce se vor regăsi în noul magazin Chic Ville se numără obiecte mici de mobilier (mese, scaune, fotolii, comode, sofale, birouri), obiecte de sticlă, porţelan, ceramică, veselă, accesorii pentru bucătărie, lămpi, textile, perne, obiecte de decor, cadouri, suveniruri şi chiar plante decorative.

 

Toate produsele aflate pe rafturile magazinului Chic Ville vor ţine cont de cele mai noi tendinţe în amenajare întâlnite la nivel european şi vor prezenta persoanelor din România idei de ambient inedite, cu un aer aparte. Astfel, tot ceea ce este în vogă în oraşe precum Viena sau Paris va ajunge în timp real şi în magazinele Chic Ville. În acest fel, clienţii Chic Ville vor putea fi părtaşi la schimbarea modei în aceste oraşe şi vor avea şansa să ţină pasul cu tot ceea ce este nou.

 

Chic Ville îşi propune să realizeze colecţii proprii cu furnizori interni şi să comercializeze produse şi obiecte de decor cu design şi calitate deosebită, realizate de mici producători locali. Artizanii şi artiştii locali vor fi astfel promovaţi în magazinele Chic Ville, iar creaţiilor lor vor putea ajunge mai uşor la clienţi, care vor putea alege adevărate opere de artă la preţuri rezonabile.

 

Totodată, în magazinul Chic Ville se vor regăsi şi interioare sofisticate, cu un vădit aer de preţiozitate, menite a satisface cele mai diverse gusturi în materie de decoraţiuni interioare.

 

Pentru cei ce doresc să cumpere un cadou, dar se află într-un mare impas în alegerea celui potrivit, există posibilitatea achiziţionării unor Gift Carduri, în valoare de 50, 100, 300 şi 500 de lei.

 

Pentru clienţii care se vor îndrăgosti de unicitatea produselor comercializate de magazinul Chic Ville, există un program de fidelitate care le oferă acestora posibilitatea de a alege dintre două tipuri de carduri: Gold şi Silver, şi astfel de a beneficia de discounturi deosebite.

 

Chic Ville dispune şi de o echipă care a fost selectată şi pregătită înspre dezvoltarea bunului gust, a simţului estetic, dar şi pentru a cunoaşte produsele şi trendurile de amenajări. Astfel, echipa de vânzări va fi întodeauna în măsură să ofere şi să facă clienţilor cele mai pertinente recomandări. În plus, echipa Chic Ville este întregită şi de designeri care vor fi mereu la curent cu cele mai noi tendinţe din domeniu.

- Publicitate -

Burger King continuă expansiunea pe plan local cu un restaurant la Târgu Mureș

Burger King își continuă planul de expansiune în România și deschide un nou restaurant în Shopping City Târgu Mureș....

Lidl a ajuns la afaceri de 22,4 miliarde lei și un profit de circa un miliard de lei

Lidl a încheiat anul calendaristic 2023 cu o cifră de afaceri consolidată de 22,4 miliarde de lei net, un...