Ryanair organizează la București un eveniment de recrutare personal tehnic

Ryanair organizează la București un eveniment de recrutare pentru personal tehnic, specializat în mentenanța aeronavelor. Candidații sunt așteptați vineri, 28 octombrie, la hotelul Crystal Palace din capitală la primul interviu cu reprezentanții companiei.

Procesul de recrutare vizează mai multe categorii de personal calificat precum ingineri cu licență B1/B2, mecanici de aviație, structuriști și personal logistică. Pentru ocuparea unei poziții în cadrul companiei este necesară experiența anterioară în întreținerea aeronavelor.

Candidații selectați își vor desfășura activitatea într-una dintre bazele de întreținere și reparații ale Ryanair din Scoția, Lituania, Polonia, Spania, Germania sau Irlanda.

Dat fiind specificul sezonier al activității de mentenanță aeronave, programul de lucru se întinde pe doar 9 din 12 luni, în timpul verii angajații beneficiind de 3 luni de concediu plătit, în plus față de cele 2 săptămâni libere oferite în perioada sărbătorilor de iarnă.

Având în vedere necesitatea relocării, costurile cu transportul către baza de mentenanță din Europa, cazarea și diurna vor fi suportate de angajator, iar funcție de nivelul de calificare și experiență.

În cadrul celor șase baze pe care le operează, în Uniunea Europeană și Marea Britanie, Ryanair Heavy Maintenance Group are peste 1.500 de angajați care realizează anual mai mult de 1 milion de ore de manoperă.

CITEȘTE ȘI: „Șomajul ascuns” duce la subestimarea crizei de pe piața forței de muncă

- Publicitate -

Ultimele

Piața jucăriilor din România, nivel record de peste 1,7 miliarde lei în 2022

Cifra de afaceri a pieței de jucării din România (producție & comerț) a crescut cu 14% față de 2020...