Ryanair extinde parteneriatul cu Air Europe și intră pe rute spre SUA

Ryanair a extins parteneriatul cu Air Europa. Începând de astăzi, cei 130 de milioane de clienți Ryanair pot răsfoi și rezerva zborurile de conexiune cu Air Europa din 15 orașe europene către Madrid, și de acolo mai departe către 16 țări din America de Nord, Centrală și de Sud, incluzând Argentina, Brazilia, Cuba, Mexic și Statele Unite.

Această extidendere a parteriatului de succes cu Air Europa este ultima dintre inițiativele oferite ca parte a programului „Always Getting Better”.

Următoarea etapă a acestui parteneriat cu Air Europa va fi lansată mai târziu în acest an și le va permite clienților Ryanair să se conecteze la zborurile de lung curier Air Europa prin Madrid. Ryanair continuă discuțiile cu alte companii aeriene care operează zboruri de lung curier pentru o potențială susținere și parteneriate pentru zborurile de legătură.

Kenny Jacobs, CMO Ryanair, a declarat: „Suntem încântați să ne extindem parteneriatul cu Air Europa. Milioane de clienți pot acum să-și rezerve zborurile Air Europa din peste 15 orașe europene către Madrid, și în continuare către mai mult de 20 de destinații de lung curier din America. Acest serviciu de zboruri de conexiune, disponibil pe www.ryanair.com, operate de Air Europa, este ultimul din seria de inițiative ale programului nostru ‘Always Getting Better’ și este o extindere a parteneriatului de success cu Air Europa pe care l-am lansat anul trecut și pe care sperăm să îl continuăm pentru mulți ani. Pentru a sărbători extinderea acestui serviciu, Ryanair scoate la vânzare locuri în întreaga rețea de la doar 14.99€ pentru călătorii în aprilie și care sunt disponibile pentru rezervări până la miezul nopții, Vineri, 23 martie. Pentru rezervări clienții sunt invitați să acceseze www.ryanair.com.”

Javier Hidalgo, CEO Globalia Group, a spus: „Suntem mulțumiți de acest parteneriat de succes care a plasat Air Europa în față și a întărit semnificativ competivitatea sa în acest sector. Continuăm să ne reînoim flota. Atât cea de lung curier, prin includerea noului Boeing 787-9, cea mai eficientă aeronavă existentă în acest moment; dar și cea de mediu și scurt curier cu o integrare progresivă a trei noi Boeing 737-800 în acest an. Air Europa are una dintre cele mai moderne și tinere flote din lume și o face în întregime disponibilă pentru clienții companiei aeriene irlandeze, oferindu-le cel mai bun raport preț-calitate pentru zboruri.

- Publicitate -

Welcome Wendy’s! Primul restaurant al americanilor din România se deschide în 2025

Wendy's a semnat acorduri de franciză cu companii din România și Irlanda, cu obiectivul de a dezvolta sute de...

Tranzacții imobiliare de peste 400 milioane euro în prima jumătate a anului

Primul semestru din 2024 s-a încheiat cu tranzacții imobiliare de 419 milioane de euro în România, de peste două...