Roxana Cîrcu este manager regional Endava pentru Europa Centrală

Anterior acestui rol, aceasta a condus centrul Endava din București, începând cu februarie 2019

Endava, furnizor britanic de servicii tehnologice, a numit-o pe Roxana Cîrcu în funcția de manager regional pentru operațiunile companiei din Europa Centrală (Bulgaria, Republica Moldova și România).

Anterior acestui rol, aceasta a condus centrul Endava din București, începând cu februarie 2019. Roxana Cîrcu preia de la Claudiu Constantinescu conducerea operațiunilor în noul an fiscal 2023.

Doamna Cîrcu este în companie de 10 ani și a fost implicată în mai multe proiecte strategice pe care Endava le-a implementat la nivel regional în ultimii ani.

În acest moment, peste 5.000 dintre angajații companiei sunt localizați în Europa Centrală (Bulgaria, Moldova, România) și lucrează pentru diverși clienți din industrii precum procesare plăți, servicii financiare, TMT (Tehnologie, Media si Telecom) sau logistică.

În România, compania are patru clustere, la București, a cărui conducere a fost preluată de Francesco Giovanne; Cluj Napoca-Târgu Mureș, sub conducerea lui Adrian Roman; Iași-Galați-Suceava, sub conducerea lui Iulian Antonovici și Timișoara-Sibiu-Pitești-Craiova-Brașov, sub conducerea lui Iulian Tatarcan și a lui Alin Grama.

CITEȘTE ȘI: Lennart Zipfel este noul Country Manager Free Now pentru România

- Publicitate -

Ultimele

Piața jucăriilor din România, nivel record de peste 1,7 miliarde lei în 2022

Cifra de afaceri a pieței de jucării din România (producție & comerț) a crescut cu 14% față de 2020...