Rottaprint, cifră de afaceri de peste 32 milioane de euro în 2022

Ungaria și Germania au fost principalele piețe externe pentru tipografie anul trecut

Rottaprint a înregistrat anul trecut o creștere a exporturilor de peste 38% comparativ cu 2021, iar pentru anul în curs are ca obiectiv o nouă evoluție de două cifre.

Astfel, compania a terminat anul 2022 cu o cifră de afaceri de peste 32 milioane de euro.

Business-ul clujean a raportat anul precedent creșteri de vânzări în toate cele 13 țări din Europa și Asia în care operează, inclusiv în Croația, Letonia, Marea Britanie, Israel sau Republica Moldova.

Alături de etichetele autoadezive furnizate partenerilor internaționali, Rottaprint a raportat o cerere ridicată și pentru alte produse din portofoliu.

Compania a finalizat anul trecut un proiect desfășurat pe parcursul a trei ani, cu o investiție totală de pe peste 3,7 milioane euro alocată achiziționării de tehnologii și utilaje necesare pentru realizarea sustenabilă a produselor pe care le are în portofoliu.

Rottaprint este cea mai mare tipografie flexografică românească producătoare de etichete autoadezive și ambalaje flexibile de pe piața locală.

Cu o experiență de peste 32 de ani, compania cu sediul în Apahida, jud. Cluj, deține în prezent 2 centre logistice în România: Brașov și Ilfov și 2 centre logistice în Ungaria și Germania.

MAI MULTE | ȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI BUSINESS | ȘTIRI BANI |

CITEȘTE ȘI: Volumul producției Rottaprint a crescut cu peste 25% în pandemie

- Publicitate -

Prețurile apartamentelor au crescut și în luna aprilie. Au fost realizate 15.000 de tranzacții

În luna aprilie a acestui an, prețurile apartamentelor de vânzare au înregistrat o creștere de 14% comparativ cu luna...

Mai mulți vizitatori și vânzări mai mari pentru chiriașii NEPI Rockcastle

Vânzările chiriașilor centrelor comerciale NEPI Rockcastle, excluzând hypermaketurile, au fost cu 10,5% mai mari primul trimestru din 2024 față...