Rosti pregătește o fabrică de mase plastice în Păulești, Prahova

JLL a reprezentat compania suedeză Rosti în închirirea a 11.300 metri pătrați de spații industriale în Păulești lângă Ploiești, pentru o nouă capacitate de producție de mase plastice prin injecție pentru industria auto.

Spațiile, a căror construcție a fost deja începută, vor fi dezvoltate către operatorul belgian WDP.

Rosti a anunțat la finele anului trecut că vrea să își crească capacitatea de producție din România, prin construcția unei noi facilități de producție, finalizarea acesteia fiind programată pentru 2021.

În primele 3 luni ale acestui an, companiile de producție au fost cei mai activi pe piața închirierilor de spații industriale și logistice.

Departamentul industrial al JLL Romania a finalizat în acest an tranzacții cu spații industriale și de logistică totalizând aproape 150.000 metri pătrați în toată țara.

Stocul de spații industriale și logistice din România totaliza la finele lunii martie 4,66 milioane de metri pătrați și se preconizează că în acest an va depăși pragul de 5 milioane de metri pătrați, dacă dezvoltatorii vor finaliza toate proiectele anunțate până la finele lui 2020.

Până acum, criza COVID-19 nu a schimbat planurile dezvoltatorilor de proiecte industriale și logistice, care au anunțat cel puțin 600.000 metri pătrați spații noi în acest an.

- Publicitate -

OMV modernizează rețeaua de stații de carburanți din Europa Centrală și de Est

OMV va introduce, în următorii trei ani, o nouă identitate de brand în șapte țări din Europa Centrală și...

Jocuri de cărți iubite de toți jucătorii

Cărțile de joc sunt sursa multor distracții, dar și competiții. De-a lungul timpului, oamenii au creat o sumedenie de...