Rompetrol a lansat un nou concept de benzinărie

Rompetrol a lansat astăzi noul concept al staţiilor de distribuţie carburanţi, în urma finalizării lucrărilor de modernizare a benzinăriei situate în Otopeni.

Valoarea totală a investiţiei se ridică la aproximativ 1 milion de dolari.

În afară de facilităţile deja existente în reteaua Rompetrol (gama Efix, serviciul de plată la pompă Fill&Go, restaurantul Hei), noile staţii sunt caracterizate prin schimbarea elementelor de identitate vizuală (logo) a Grupului Rompetrol, printr-un ambient distinct, care include o arhitectura moderna si o reorganizare a spatiului interior si prin calitatea materialelor si a finisajelor alese.

Stațiile sunt prevăzute cu pompe de ultimă generație, dotate cu sisteme multimedia, înregistrează un consum redus de energie, pe baza unui sistem de iluminat cu tehnologie LED, iar serviciile de restaurant aduc un concept unic pe piața locală, de preparare a produselor gastro – Croust’wich.

De asemenea, stația Rompetrol Otopeni are de un dispozitiv de plată automată a facturilor de utilități și telefonie, de internet Wifi, salon închis pentru fumători, precum și locuri de parcare suplimentare.

MAI MULTE | ȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI BUSINESS | ȘTIRI BANI |

Premieră în România. KFC va deschide trei restaurante pe autostrada A1

- Publicitate -

O bună parte din români folosesc aplicații de AI cel puțin săptămânal

Un procent de 40% dintre românii din mediul urban folosesc aplicații de AI cel puțin săptămânal, iar 28% la...

Dimitrie Pompeiu, zona de birouri cea mai căutată în primul trimestru din 2024

După primele 3 luni ale anului curent sectorul de birouri din București înregistrează o creștere în cea ce privește...