All the European investment, retail, real estate, office and industry news in English language

joi | 25 februarie | 2021

Românii vor să petreacă vacanța de vară pe o ambarcațiune în Grecia sau Croația

Cele mai căutate destinaţii pentru acest an în rândul românilor care închiriază iahturi și ambarcațiuni sunt Grecia şi Croaţia, arată datele Vola.ro

Pentru aceste destinații sunt preferate ambarcaţiunile medii, cu o capacitate de 8-10 persoane, iar cele mai solicitate perioade sunt lunile de vară, îndeosebi iunie şi iulie.

Mai mult, numărul de căutări pentru rezervarea de ambarcaţiuni s-a triplat în luna ianuarie a acestui an, comparativ cu ultima lună din 2020

Vola a lansat serviciul de închiriere iahturi şi ambarcaţiuni în destinaţii din toată lumea în vara anului 2020.

Prin Vola Boats, românii au access online la peste 14.000 de ambarcaţiuni din destinaţii, precum Grecia, Croaţia, Muntenegru, Turcia, Italia, Franţa, Spania, Portugalia şi altele.

Pentru Croaţia, de exemplu, sunt disponibile peste 4.000 de iahturi, iar preţurile pornesc de la 42 euro/zi pentru o barcă cu motor de care se pot bucura maximum şase persoane.

La nivel european, datele European Boating Industry arată că peste 48 milioane de persoane participă constant la activităţi nautice recreaţionale, fie proprietari de bărci, fie turişti.

Totodată, peste şase milioane de bărci sunt acostate în apele europene.

- PUBLICITATE -