Românii preferă plata parcării prin SMS. Doar 12% plătesc cu cardul

Aplicația TPARK a înregistrat aproximativ 6 milioane de tranzacții în primele șapte luni ale anului, 12% fiind realizate cu cardul.

Alba Iulia, Timișoara și Târgu Mureș sunt în topul orașelor ce susțin plata parcării cu cardul. La nivel național, metoda cea mai des aleasă pentru plata parcării rămâne, în continuare, SMS-ul.

TPARK permite plata parcării publice în peste 50 de orașe din țară, la care se adaugă constant noi localități, Corabia, Ocnele Mari și Tecuci fiind cele mai recente orașe adăugate.

Prin intermediul aplicației, utilizatorii pot achita inclusiv amenzile de parcare, taxa de pod de la Fetești și pot efectua plata vignetelor pentru România și Ungaria.

Datele TPARK mai arată că traficul rutier a revenit la cote normale, comparativ cu primele luni de pandemie.

Dacă în iunie și iulie anul trecut, aplicația TPARK înregistra puțin peste 5.000 de plăți pentru vigneta de Ungaria, în aceeași perioadă din 2021, numărul s-a dublat. Aplicația înregistrează în prezent peste 1.5 milioane de descărcări.

- Publicitate -

Prețurile apartamentelor au crescut și în luna aprilie. Au fost realizate 15.000 de tranzacții

În luna aprilie a acestui an, prețurile apartamentelor de vânzare au înregistrat o creștere de 14% comparativ cu luna...

Mai mulți vizitatori și vânzări mai mari pentru chiriașii NEPI Rockcastle

Vânzările chiriașilor centrelor comerciale NEPI Rockcastle, excluzând hypermaketurile, au fost cu 10,5% mai mari primul trimestru din 2024 față...