Românii pot achiziționa apartamente în proiectul rezidențial Jade Tower din Spania

Trending

Dezvoltatorul imobiliar Cordia, prezent și pe piața locală, și-a extins portofoliul cu un nou proiect rezidențial de lux în Fuengirola, Spania.

Clienții români pot alege cele mai bune proprietăți cu vedere la mare direct din țară, cu ajutorul echipei locale de vânzări Cordia România spune Mauricio Mesa Gomez, Country Manager, Cordia România și Spania

Costa del Sol este una dintre cele mai populare destinații turistice internaționale de mai multe decenii, datorită celor 320 de zile însorite pe an și unei temperaturi medii de 23 grade celsius.

Fuengirola se află la 20 de minute de mers cu mașina de aeroportul din Malaga și este disponibilă și o conexiune de tren de mare viteză, care ajunge în centrul orașului.

Proiectul Jade Tower este construit pe unul dintre ultimele terenuri libere din zona costieră a orașului, la doar 100 metri de Marea Mediterană.

Ansamblul rezidențial va fi format din 116 apartamente high-end cu 1, 2 sau 3 dormitoare și penthouse-uri cu terase mari sau grădini private.

Toate apartamentele au incluse boxe și locuri de parcare.

Jade Tower va oferi acces la o serie de servicii și facilități precum un health club exclusiv, care include spa, sală de sport, piscine interioare și exterioare.  

Acesta este și primul proiect din oraș care are spații de coworking din care rezidenții își pot desfășura activitatea de business, dar și propriul cinematograf, amenajat într-un spațiu izolat fonic.

CITEȘTE ȘI: Cordia a vândut 85% din prima fază a proiectului rezidențial Parcului20

- Publicitate -

Ultimele

Rata de adoptare a vehiculelor electrice în România a ajuns la 9%

Rata de adoptare a vehiculelor electrice în România a urcat vertiginos până la 9% în 2022, marcând o creștere...

Trebuie să citești