Românii au comandat anul trecut o șaorma la fiecare 10 secunde prin Glovo

În topul preferințelor rămâne șaorma mare de pui, urmată de varianta cu vită și curcan

În 2022, românii au comandat prin intermediul Glovo circa 3.310.000 de șaorma, cu 60% mai mai mult față de anul precedent, cele mai multe porții de șaorma din întreaga rețea de 25 de țări.

Românii au ales în special acest preparat pentru masa de seară, astfel încât o treime dintre comenzile de anul trecut au fost plasate în intervalul orar 18:00-20:00, în special joia și vinerea.

În plus, utilizatorii Glovo preferă să savureze acest preparat cu specific oriental și noaptea târziu, mai mult de 10% dintre comenzile de șaorma fiind plasate în intervalul 23:00 – 02:00.

Minutul de aur al anului pentru consumul de șaorma a fost înregistrat la data de 24 februarie 2022, de Dragobete, la ora 19:45, minut în care românii au comandat 69 de porții.

La nivel local, București, Brașov, Constanța, Timișoara, Cluj-Napoca și Iași sunt orașele în care s-a înregistrat mai mult de jumătate din consumul total de șaorma în România anul trecut.

Utilizatorii din Târgu-Mureș au comandat de opt ori mai multă șaorma în 2022 față de anul precedent, în timp ce utilizatorii din Galați au comandat de șase ori mai multă șaorma.

MONEY BUZZ ȘTIRI BUSINESSȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI FINANCIARE |

CITEȘTE ȘI: 74% dintre tineri au comandat mai rar mâncare gata preparată în pandemie

- Publicitate -

7 din 10 români cred că este mai puțin stresant să acceseze un credit 100% online

7 din 10 români consideră că este mai puțin stresant să acceseze un credit 100% online decât unul tradițional,...

Lidl deschide un nou magazin în orașul Sânnicolau Mare, județul Timiș

Lidl deschide un magazin în Sânnicolau Mare, județul Timiș, pe data de 15 aprilie. Acesta este situat pe Calea...