Romanian Software ajută firmele să facă scenarii bugetare printr-o aplicație

Romanian Software a lansat o aplicatie care permite companiilor sa faca diferite scenarii de bugetare si sa gestioneze mai eficient fondurile de care dispun, in contextul crizei sanitare.

Compania a investit 20.000 de euro in dezvoltarea acestei noi functionalitati, banii provenind din fonduri proprii.

Aplicatia ii ajuta pe manageri sa raspunda cu acuratete la situatii precum: „Ce economii faci in lunile in care angajatii sunt in somaj tehnic?”, „Cat din bugetul departamentului salvam daca inghetam bonusurile?”, „Cum iti vor afecta bugetul eventualele reduceri de salarii sau concedierile colective?”, „Ce costuri implica reconfigurarea birourilor pentru a permite distantarea fizica?”.

Prin aplicatia de bugetare, companiile isi pot construi bugetul in avans sau, in functie de contextul economic curent, isi pot recalcula bugetele in conformitate cu noile obiective de business.

Utilizatorii pot calcula cheltuielile cu maririle de salarii, acordarea de bonusuri, sporuri, beneficii sau pot vedea cum sunt impactate resursele companiei de angajarile noi, introducerea somajului tehnic sau de incetarea unor contracte de munca.

Aplicatia lucreaza cu datele actualizate ale companiilor si face scenarii de bugetare pe departamente si centre de costuri, pentru diferite perioade de timp.

Aplicatia este integrata in platforma de HR colorful.hr si poate fi testata gratuit timp de 30 de zile.

Platforma colorful.hr este folosita de 600 de companii si de peste 3.000 de manageri si specialisti HR. Romanian Software proceseaza datele a peste 250.000 de angajati din Romania.

MONEY BUZZ ȘTIRI BUSINESSȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI FINANCIARE |

- Publicitate -

Ultimele

4 din 10 angajați sunt nemulțumiți de salariu și jumătate cred că este ok

Un procent 39,4% dintre participanții la cel mai recent sondaj eJobs declară că nu sunt mulțumiți de salariul lor,...