Romanian Software a dezoltat noi aplicații software pentru telemuncă

Romanian Software a lansat noi funcționalități în platforma colorful.hr, pentru a ajuta companiile să planifice și să gestioneze mai eficient lucrul de acasă.

Cele trei funcționalități, pontajul planificat, cererea pentru telemuncă și onboarding au fost dezvoltate de Romanian Software în pandemie.

Funcționalitatea de pontaj planificat permite gestionarea și comunicarea mai bună a echipelor. Este un instrument de lucru care poate fi utilizat atât de către departamentul de resurse umane, cât și de către manageri și angajați.

Această funcționalitate oferă posibilitatea de a stabili programul de lucru în avans, astfel încât toți angajații să aibă acces la o planificare exactă privind statusul fiecarui coleg – cine lucrează de acasă, cine lucrează de la birou, când își ia fiecare pauza de masă.

Cererea pentru telemuncă este o altă funcționalitate utilă în contextul în care angajații nu lucrează de la birou.

Mai exact, aceasta le permite salariaților să își seteze adresa de unde lucrează și perioada în care muncesc remote. Specialiștii HR au acces la toate datele despre locațiile angajaților într-un singur loc, online, astfel că în cazul unui control de la ITM pot emite imediat rapoartele de care au nevoie.

Pe de altă parte, afișarea informațiilor legate de prezența angajaților ajută la evidențierea corectă a pontajului.

Onboarding este o funcționalitate care eficientizează procesul de integrare a noilor angajați, pe care HR-ii și managerii îl pot gestiona online, fără să mai fie nevoie de interacțiune față în față.

Cu ajutorul acestui tool, colegii noi au acces rapid la toate informațiile și documentele de care au nevoie pentru a se familiariza cu task-urile și procedurile de lucru.

MAI MULTE | ȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI BUSINESS | ȘTIRI BANI |

- Publicitate -

Ultimele

Cum motivezi angajații în 2023 – 4 strategii care funcționează cu succes

În cadrul unui loc de muncă, motivația angajaților este un factor important, care nu trebuie neglijat, pentru că aceasta...