România, în topul celor mai bune țări din lume de unde să lucrezi remote

România se află pe locul trei la nivel internațional în ceea ce privește munca la distanță în cel mai recent top realizat de momondo.

Țara noastră se remarcă datorită prețurilor foarte scăzute și a faptului că are unul dintre cele mai mici costuri de trai, nu doar din Europa, ci din întreaga lume.

De asemenea, România oferă prețuri avantajoase la închirieri auto și la hoteluri, în plus față de costuri reduse pentru închirierea pe termen lung a unui apartament.

În plus, nomazii digitali vor aprecia viteza excelentă a internetului și faptul că mulți localnici vorbesc engleză.

Alt factor important în favoarea includerii României în acest top este viza pentru liberii profesioniști pe care autoritățile plănuiesc să o pună la dispoziție în lunile următoare.

Portugalia a fost evaluată drept cea mai bună țară din lume pentru a lucra de la distanță, obținând punctaje ridicate în toate categoriile.

Vremea foarte bună, abundența de locuri de ieșit în oraș, rata mică a criminalității și costul de trai relativ scăzut au contat foarte mult în această clasare.

Portugalia mai oferă viză de nomad digital și mulți localnici vorbesc engleza la un nivel înalt, ceea ce atrage numeroși expați.

Spania ocupă locul al doilea, în principal datorită numărului ridicat de restaurante și cafenele pe cap de locuitor, a internetului de mare viteză și a abundenței de spații de co-working.

Top 10 este completat de Mauritius, Japonia, Malta, Costa Rica, Panama, Cehia și Germania.

- Publicitate -

Veniturile din mineritul Bitcoin, vârf de 107 milioane de dolari într-o zi

Veniturile zilnice din mineritul Bitcoin au atins un maxim istoric de 107,7 milioane de dolari în ziua înjumătățirii recompenselor,...

Principalii dezvoltatori imobiliari au început să-și consolideze portofoliile de terenuri

Principalii dezvoltatori imobiliari din România au început să-și consolideze portofoliile de terenuri, iar 2024 se anunță un an foarte...