All the European investment, retail, real estate, office and industry news in English language

miercuri | 2 decembrie | 2020
0.2 C
București

RolaxIT Innovation a lansat Scriptoman, serviciu de transcriere automată

Start-up-ul RolaxIT Innovation a lansat Scriptoman, un serviciu de transcriere şi traducere automată, bazat pe Inteligenţă Artificială.

Disponibil ca serviciu online, Scriptoman permite transcrierea rapidă a înregistrărilor de lungă durată şi oferă o acurateţe de peste 90%.

Serviciul include un editor care semnalează nivelul de încredere asociat unui cuvânt transcris sau tradus, ceea ce permite utilizatorilor rafinarea rezultatelor. Transcrierile pot fi traduse automat,  adăugate ca subtitrare la fișierele video şi arhivate pe termen lung.

Timpul de transcriere este de jumătate din durata înregistrării, iar algoritmii utilizaţi respectă regulile ortografice şi ortoepice ale limbii române și ale celorlalte limbi.

- PUBLICITATE -

Scriptoman permite transcrieri din 37 de limbi şi traduceri automate din 110 limbi şi a fost dezvoltat de o echipă locală, prin împachetarea unor servicii cloud ale unor furnizori internaţionali.

Scriptoman se adresează cu precădere mediului de business, de la media şi televiziune la call şi contact center, domenii care folosesc intens înregistrările audio/video. Serviciile sunt disponibile prin plata unui abonament lunar sau credit preplătit.

Serviciul este disponibil pentru testare gratuită, fiecare utilizator nou primind la înregistrare 30 de minute credit.

- PUBLICITATE -