ROCA Investments a achiziționat 24% din acțiunile CAHM Europe

ROCA Investments a achiziționat un pachet de pachet 24% din acțiunile CAHM Europe, producător și distribuitor autohton de cosmetică hotelieră, produse pentru retail și dezinfectanți de uz personal, industrial și medical.

CAHM distribuie brandurile proprii în peste 30 de țări precum Italia, Franța, Anglia, Germania, Danemarca și Coreea de Sud.

CAHM Europe a intrat într-un proces investițional pentru dotarea noii fabrici, proces derulat și finanțat prin investiția ROCA și programe de fonduri europene.

Printre brandurile proprii se numără Sense, Botanika, Omnia, Holiday Care, I am you, Săpun de-ăla bun, destinate atât pentru piața internă cât și pentru export în peste 30 de țări.

Sub brandul Sense, CAHM a vândut în 2019 peste 3.5 milioane de produse.

În ceea ce privește gramajele mici destinate consumului hotelier, CAHM este lider de piață locală, cu 40% dintre hoteluri folosind produsele.

Compania produce momentan săpun solid în fabrica din Parcul Industrial Brazi din Negoiești, județul Prahova care are o capacitate zilnică de producție de 400.000 de săpunuri natural-vegetale, între 100.000 și 120.000 de sticluțe etichetate și umplute, 90.000 de plicuri, 50.000 de tuburi și diverse formule de ambalare pentru produsele cosmetice și sanitare.

Obiectivul pentru noua fabrică din Băicoi este să poată produce și ambala complet automatizat peste 70 de tone de săpun lichid inclusiv in ambalaje de 330, 500 ml si 800 ml și peste 30 de tone de săpun solid pe zi.

- Publicitate -

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...

OMV modernizează rețeaua de stații de carburanți din Europa Centrală și de Est

OMV va introduce, în următorii trei ani, o nouă identitate de brand în șapte țări din Europa Centrală și...