ROCA Industry a plătit 30 millioane de lei pentru 70% din Workshop Doors

Conform termenilor tranzacției, holdingul are posibilitatea de a achiziționa și pachetul suplimentar de 30% din părțile sociale ale companiei

ROCA Industry anunță finalizarea tranzacției pentru achiziția a 70% din capitalul social al Workshop Doors S.R.L. Prețul pentru achiziție este 30 millioane de lei.

Workshop Doors, prezentă pe piața ușilor de interior începând cu anul 2009, operează cu două facilități de producție, situate în Reghin și Petelea, județul Mureș.

În ultimul exercițiu financiar, aferent anului 2023, compania a realizat o cifră de afaceri estimată la 48,8 milioane lei și EBITDA de peste 12 milioane lei, exportând o proporție semnificativă din producția sa proprie.

Prin această achiziție, holdingul ROCA Industry vizează, în viitor, o posibilă fuziune între Workshop Doors și Eco Euro Doors, cel mai mare producător român de uși destinate construcțiilor rezidențiale.

Holdingul industrial deține, direct și indirect, 9 companii, respectiv BICO Industries, EVOLOR, Eco Euro Doors, Workshop Doors, DIAL, Electroplast si producătorii de fibra de sticla Terra, Europlas si Iranga.

CITEȘTE ȘI: La Lorraine investește 12,5 milioane de euro în fabrica din Câmpia Turzii

- Publicitate -

România are un stoc total de retail modern de peste 4,3 milioane metri pătrați

În prezent, România are un stoc total de retail modern de peste 4,3 milioane de metri pătrați, din care...

Kingfisher, proprietarul Brico Depot, deschide un hub tehnologic în Cluj-Napoca

Kingfisher, compania internațională de bricolaj care deține B&Q, Screwfix, Castorama și Brico Depot, deschide un hub tehnologic la Cluj-Napoca,...