Roboții dezvoltați de Tailent, integrați în soluțiile IT ETA2U

Startup-ul de tehnologie Tailent simplifică accesul la soluțiile de tip Robotic Process Automation (RPA) printr-un parteneriat cu integratorul de sisteme IT ETA2U.

Cele două companii aduc roboții software inteligenți mai aproape de companiile din România, sprijinindu-le să elimine procese repetitive.

Robotic Process Automation este o industrie care a accelerat puternic în ultimii ani, iar România este un furnizor important de soluții bazate pe această tehnologie pentru companii din toată lumea.

Tailent și ETA2U iau în calcul și dezvoltarea unui training pentru specialiștii IT din România care vor să își dezvolte cunoștințele în domeniul RPA.

Tailent a îneput un proces de extindere atât în România, cât și pe noi piețe din Europa, America Centrală și de Sud, SUA și Asia.

Soluțiile companiei sunt deja utilizate în industrii precum ospitalitate, servicii profesionale, producție, dar și instituții publice locale.

- Publicitate -

România are un stoc total de retail modern de peste 4,3 milioane metri pătrați

În prezent, România are un stoc total de retail modern de peste 4,3 milioane de metri pătrați, din care...

Kingfisher, proprietarul Brico Depot, deschide un hub tehnologic în Cluj-Napoca

Kingfisher, compania internațională de bricolaj care deține B&Q, Screwfix, Castorama și Brico Depot, deschide un hub tehnologic la Cluj-Napoca,...